VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Suspectul care a provocat atacul terorist cu bombă din Nashville era suporter Trump



Anthony Warner, de 63 de ani, este suspectat ca fiind individul care a provocat atacul terorist din orașul Nashville statul Tennessee. O masină bombă a explodat în ziua de Crăciun în fața clădirii companiei de telefonie AT&T din orașul Nashville, conflagrația distrugănd mai multe clădiri și bunuri din zonă. Se pare că îndividul ar fi murit și el în timpul exploziei.

Acesta se pare că ar fi fost suporter Trump și-al sloganului Make America Great Again (MAGA) adică Să Facem America Măreață. Totodată este bănuit că era adept al teoriilor conspiraționiste. Este cunoscut faptul că printre suporterii președintelui, în special cei din așa numita grupare QAnon, sunt adepți ai unor teorii conspiraționiste, care de care mai bizare. Un astfel de promotor este și Radu Morar de la Nașul TV. 

 Anchetatorii federali investighează în acest moment dacă Warner avea sau nu paranoia că tehnologia 5G era folosită pentru a spiona americanii.  




Agenții federali au confirmat că rămășițele umane, descoperite la locul exploziei, au fost identificate, conform ADN-ului, ca aparținând lui Warner, inclusiv RV-ul folosit în explozie. Autoritățile cred, de asemenea, că presupusul suspect s-a sinucis. Se pare că un agent imobiliar a contactat FBI după ce numele Warner a fost menționat ca fiind o persoană de interes și le-a spus autorităților că Warner a transferat două case pe care le deține unei femei pe nume Michelle Swing, de 29 de ani, din Los Angeles, o casă valorând 160.000 de dolari și a doua în valoare de 249.000 de dolari.

Comentarii