VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Video. Misiune Imposibilă 7: Tom Cruz înjurând cei care nu respectă protecția împotriva covidului


  Tom Cruz urlând și înjurînd pe cei din echipa de filmare, de la noua peliculă Misiune Imposibilă 7(Mission Impossible7), pentru încalcărea regulilor de protecție împotiva coronavirus.

"Suntem cel mai înalt standard de referință. Sunt unii înapoi acolo în Hollywood datorită nouă. Pentru căci cred în noi și în ceea ce facem. Sunt în fiecare noapte la telefon cu fiecare nenorocit de studio, cu companiile de asigurări, producătorii. Iar ei se uită la noi și ne folosesc pentru a le produce lor filmele. Creăm mii de locuri de muncă, voi nenorociților. Nu vreau să mai văd ca se repetă niciodată. Niciodată!

 Actorul Tom Cruise este unul din cei mai stricți artiști în ceea ce privește aplicarea regulilor de protecție COVID-19 pe platoul de filmare din Marea Britanie, unde și-a certat serios echipa pentru că au început să neglijeze regulile de protecție și distanțate fizică amenînțându-i că îi dă afară. Înregistrarea audio a fost publicată întâi de presa tabloidă din Marea Britanie.

 "Le-o poți spune( n.r. îmi pare rău) oamenilor care își pierd casele din cauza noastră pentru că industria filmului este închisă. Nu își vor mai putea pune mâncare pe masă și nici nu își vor mai putea plăti educația. Cu gândul asta mă culc în fiecare seară - legat de viitorul acestei nenorocite de industrie! Deci îmi pare rău, am depășit momentul acceptărilor de scuzele. Ți-am spus și acum vreau să o faci, iar dacă nu o faci, ești dat afară. Nu închidem nenorocitul ăsta de film! Ai înțelse? Dacă o mai văd din nou, ai plecat dracului de aici. ” 

 


Comentarii