VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Video. Victorie Benny Adegbuy prin KO împotriva lui Badr Hari

 

O nouă victorie pentru România la kickboxing. Benny Adegbuyi l-a învins prin KO pe luptătorul Badr Hari.

După meci Benny a declarat  următoarele:

"În ring succesul a fost individual, însă în spatele acestei victorii a stat o întreagă echipă. În poză sunt alături de trei dintre oamenii care m-au susținut în pregătire, însă au fost mult mai mulți. Echipa tehnică, sponsori, familie, prieteni și voi toți, care v-ați rupt din timpul vostru și mi-ați dat mesaje de încurajare. Mă înclin! Această victorie e și a voastră!"

"Uneori lumea mă oprește pe stradă și îmi vorbește în engleză, crezând că sunt din altă țară, dar casa mea a fost, este și va fi România. Aici m-am născut, aici am crescut și tot aici vor locui și copiii mei. Prin venele mele curge sânge românesc, iar inima mea este 100% a României. Oriunde voi ajunge în carieră, voi spune cu mândrie că sunt român și voi vorbi la superlativ despre țara mea. Mulțumesc pentru tot, patria mea! Victoria asta nu este doar a mea, este a României! "

Acesta a mai decis să facă un gest caritabil scoțând la licitație mănușile cu care a luptat. 

 "Am decis să scot la licitație mănușile cu care am câștigat meciul de sambata seara, mănușile care mi-au adus victoria cu Badr Hari. În funcție de suma care se va strânge aici, voi alege unul sau mai multe cazuri sociale care vor beneficia de acest ajutor în această perioadă in care toti asteptam un cadou sau un gest frumos! Puteți licita pentru mănuși aici, în comentarii. Suma pornește de la 300€. Împreună putem face câteva familii fericite"

Comentarii