VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Românul Eduard Florea membru in gruparea radicală Proud Boys arestat de FBI in New York



Un american cu origini românești, pe nume Eduard Florea, de 40 de ani, ce trăiește la New York, a fost arestat în acestă seară de FBI după ce a făcut amenintări pe internet că va ucide politicieni liberali.

ABC News a anunțat că autoritățile federale au arestat marți seară, în cartierul Queens, din New York City, un membru ce s-a autodeclarat a face parte din gruparea radicală  Proud Boys.  Gruparea a devenit celebră după ce președintele Donald Trump a făcut referire directă la ei, salutând existența lor, în timpul uneia din dezbaterile din campania electorală, din toamna trecută. 

Proud Boys este o organizație exclusiv masculină care se descrie ca un refugiu pentru „șoviniștii occidentali” și deține o istorie a violențelor de stradă împotriva grupurilor și activiștilor de stânga. Numele său este o referință la o melodie din versiunea muzicală a filmului de animație Disney Aladdin. 

                                                           foto. Washington Post

Poliția newyorkeză și agenții federali i-au percheziționat casa lui Florea, după ce acesta a lansat amenințări online cu privire la o posibilă călătorie în Washington D.C., potrivit surselor din cadrul forțelor de ordine. Conform autorităților, acesta a mai fost arestat în trecut, în legătură cu deținerea ilegală de arme de foc, fapt pentru care a ispășit o pedeapsă de un an de închisoare, in 2014.

Până în prezent un număr de trei persoane au fost arestate în New York în legătură cu recentele incidente petrecute in capitala Statelor Unite Washington D.C.



Comentarii