VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Suporterii lui Trump căutați de FBI, unii au fost deja arestați


 

Vedeți pe cineva pe care îl recunoașteți? FBI caută informații pentru a-i ajuta la identificarea persoanelor care au instigat în mod activ violență pe 6 ianuarie în Washington, DC

Vizitați http://ow.ly/skY550D3JL1 pentru a vedea imagini din cazurile actuale și pentru a trimite informații la http://fbi.gov/USCapitol .



Jacob Anthony Chansley, alias Jake Angeli, din Arizona, a fost acuzat că a intrat sau a rămas cu bună știință în clădire sau zona restricționat, fără autoritate legală, cu intrare violentă și conduită violentă in cladirea  Capitolului. Chansley a fost arestat astăzi. Se presupune că Chansley a fost identificat ca omul văzut în media, care a intrat în clădirea Capitolului îmbrăcat cu coarne pe cap, o caciulă din piele de urs, vopsea de față roșie, albă și albastră, fără cămașă și pantaloni bronz. Acest individ purta o suliță, de aproximativ 6 picioare în lungime, cu un drapel american. 


Adam Johnson, în vârstă de 36 de ani, din Florida, a fost acuzat că a intrat sau a rămas cu bună știință în clădire sau pe zona restricționată din clădirea Capitoliului fără autoritate legală; a furat un număr de bunuri din proprietatea guvernului; a provocat dezordine si violență la Capitoliu. Johnson a fost arestat ieri și este în prezent în arest. 

 Derrick Evans, în vârstă de 35 de ani, din Virginia de Vest, a fost acuzat că ar fi intrat sau a rămas cu bună știință în clădirea sau zona restricționată a Capitoliului, fără autoritate legală. Evans a fost arestat vineri. Se presupune că, la 6 ianuarie 2021, Evans, membru ales recent al Camerei Delegaților din Virginia de Vest, a transmis în direct pe pagina sa de Facebook un videoclip cu el strigand și încurajând o mulțime care intră ilegal în Capitolul SUA. În videoclip, Evans ar fi văzut trecând pragul ușii către Capitolul SUA și strigând: „Suntem, suntem! Derrick Evans este în Capitoliu! ”

Bărbatul din Alabama, în vârstă de 70 de ani, arestat în timpul revoltei de la Capitol se numără acum printre cele13 persoane care au fost arestate si acuzate federal. Lonnie Coffman este acuzat de deținerea unei arme de foc neînregistrate (dispozitiv distructiv) și de purtarea unui pistol fără permis. Autoritățile susțin că vehiculul lui Coffman conținea 11 dispozitive explozive de cocktail Molotov și arme.

Comentarii