VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Video. Clipe de coșmar trăite de pasagerii unui avion ce pleca din Colorado spre Hawai

 Un avion Boeing 777 -200 al companiei aeriene United Airline(UA 328) ce facea o cursă între orașele Denver, Colorado și Honolulu, Hawai, a făcut o aterizare de urgență după ce unul din motoare a explodat în aer, la scurt timp dupa ce a plecat de pe aeroport.  Aeronava avea un număr de 231 de pasageri la bord și 10 membri ai echipajului.

Martorii de la sol, dar mai ales pasagerii au auzit o explozie puternică și fum care ieșea din unul din motoare. Avionul a făcut repede cale întoarsă și-a aterizat cu bine pe aeroportul din Denver.  Părți din motor au căzut desupra unei zone locuite.


Pasagerii avionului au trăit adevărate clipe de coșmar până aeronava a ajuns din nou la sol, dar, spre norocul lor, toți au scăpat nevătămați. Un pasager a filmat prin geamul avionului cum motorul era efectiv în flăcări. Nimeni la sol nu a fost rănit de părțile din motor căzute. 

Mayday, Mayday... United 328 aeronava a avut o explozie majoră la motor , trebuie să ne întoarcem de urgență, a lansat pilotul apel către turnul de control de la sol, conform înregistrării făcute publice de autoritățile aviatice din Denver.

Autoritățile aviatice investighează posibilele cauze ale incidentului.

Comentarii