Robert Aaron Long presupusul criminal care a ucis 8 persoane in Atlanta


 Robert Aaron Long a fost arestat de polițiștii din Atlanta statul american Georgia după ce acesta se presupune ca ar fi autorul a opt crime la trei saloane de masaj din zona. 

Incidentul a avut loc ieri seara in Cherokee County in jurul orei 5pm când politia a primit un telefon ca mai multe persoane au fost împușcate. Două au murit pe loc iar altele doua au decedat mai târziu la spital. O a cincea persoana a fost rănită. 

Un alt telefon a anunțat ca alte trei persoane au fost împușcate mortal la un al doilea salon de masaj. 

In vreme ce politia se afla la locul incidentului au primit un alt telefon in care erau anuntați ca la un alt salon de masaj din apropiere a mai fost împușcată și ucisă încă o persoană. 

Ministrul de externe din Coreea de Sud a confirmat faptul ca cel puțin patru dintre victime sunt de naționalitate coreană. 

La scurt timp politia din Cherokee County a anuntat ca au identificat si arestat pe Robert Aaron Long in vârsta de 21 de ani. Acesta a fost indentificat după numerele de la mașina înregistrate pe camerele de filmat din zona unde au avut loc crimele. 

Casa Albă a fost notificată de acest incident iar FBI este implicat in investigație, alături de autoritățile locale din Atlanta. 


Comentarii