VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

VIDEO. Predicție: Zdob și Zdub & Frații Advahov - "Trenulețul"- melodia care va câștiga Eurovision 2022!


 Ultima melodia a celor de la Zdob și Zdub & Frații Advahov - "Trenulețul" este cea mai tare melodie românească care a participat vreodată la Eurovision. Are toate ingredientele necesare petru a caștiga finala Eurovision.

România va avea propria ei melodia dar cea din Republica Moldova este pe departe superioară tuturor melodiilor românești intrate anul acesta în concurs.  'Trenulețul' este o melodie ritmată pe a cărui ritm oricine poate dansa si petrece, chiar și dacă nu cunoști limba română.  In videoclip, Sergiu Voloceste are rolul principal, fiind actorul care a mai jucat în numeroase filme de comedie moldovenești, de scurt metraj.  Videoclipul este presarat cu mult umor si versurile au iz istorico-politic.

Versuri: Merge trenul, parcă zboară, Dintr-o țară-n altă țară. Merge și nu poate pricepe: Care țară? Unde-ncepe? Țară veche, țară nouă, Parcă-i una, parcă-s două. Ba aparte, ba-mpreună, Parcă-s două, parcă-i una. Hey how! Let’s go! Folklore și Rock’n’roll. Pleacă trenul! Unde esti ? Chișinău – București. Și-ntr-o țară, și-n cealaltă Joacă hora laolaltă. Și în fiecare țară Face farmece vioara. Când ajunge trenu-n gară, Parcă n-a ieșit din țară, Parcă-a mers, fără să iasă, De acasă pân-acasă. Hey how! Let’s go! Folklore și Rock’n’roll Pleacă trenul! Unde esti ? Chisinău – București.

Comentarii