VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

General American: Peste 100,000 de soldați rusi uciși in Ucraina




Unul din liderii de top din armata americană, generalul  Mark Milley, care este principalul consilier al Casei Albe, al Pentagonului si al Consiliului Național de Securitate al Statelor Unite, a afirmat zilele trecute, in cadrul unui eveniment ca peste 100,000 de soldații rusi și-ar fi pierdut viața sau ar fi fost răniți in razboiul cu Ucraina, citeaza Reuters.

Acesta a mai spus ca ambele tabere ar trebui sa ajungă la masa negocierilor deoarece istoria ne arată ca de exemplu, refuzul de a negocia inițial un armistițiu in Primul Război Mondial a dus la mai multa suferința și moartea a milioane de oameni. 

SUA si NATO nu a intervenit direct in acest război dar a oferit și oferă consiliere, ajutor militar și pregătire practica soldaților ucrainieni.


Totodata acest conflict a mai produs între 15-30 de milioane de refugiați ucrainieni, și-a ucis peste 40,000 de civili, a mai precizat Milley.

In ciuda numărului mare de victime Rusia nu a reușit sa își atingă obiectivele. Dimpotrivă, a fost distrata sa se retragă din unele zone ocupate. 

Comentarii