VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Statele Democrate plătesc bani pentru sărăcia din statele Republicane









 Fact! Statele democrate sunt în top la plătit taxe federale. În schimb statele Republicane sunt cele unde, cu unele excepții ( Florida, Texas și încă câteva)  predomină sărăcia, iar banii care îi primesc înapoi, pe cap de locuitor, sunt mult mai mulți decât plătesc. De unde vin acești bani? De la statele democrate! 


De exemplu in statul Illinois, zona metropolitană Chicago e predominat democrată, și e zona de unde provin cele mai multe taxe. Care sunt regiunile unde se primesc cei mai mulți bani înapoi pe cap de locuitor? Zonele din sud ale statului Illinois, cele rurale, mai sărace, predominant republicane.

 

Proiectele de lege votate de democrați și puse în aplicare de administrația Biden, împotriva cărora au votat majoritatea republicanilor, vor ajuta cel mai mult statele sărace, predominant republicane. Bineînțeles ca în nemernicia lor politicenii republicani, din aceste state, își vor primi laude de la cetățeni ca au primit bani pentru dezvoltare unor diferite proiecte, doar ca nu le vor spune ca ei au votat împotriva acestor beneficii! 

Nu întâmplător a afirmat de atâtea ori Donald Trump că el adoră pe cei needucați!

Comentarii