Tentativă de asasinat asupra lui Trump în Florida

Imigranții legali și ilegali din SUA

 


O buna parte din imigrantii ilegali din America vin aici legal, cu diferite tipuri de vize, si apoi raman peste viza, ramanand practic ilegal.

Toti se concentreaza pe ilegalii care trec granita dar nimeni nu spune nimic de ilegalii care stau peste vize. Numai in 2022 numarul celr care au stat peste viza au fost de 850,000. Din acest numar peste 90% sunt din tari care nu e Mexic sau din America Centrala. Numarul celor care stau peste viza il depaseste pe numarul celor care sunt prinsi la granita incercand sa treaca ilegal.

Stiti cine e cel mai proeminent imigrant ilegal care a venit aici legal si a stat peste viza :)?

E Elon Musk. Ipocritul care urla acum impotriva imigratiei ilegale. A luat viza de student, nu a terminat facultatea si a inceput prima lui firma aici (Zip2). Dar a stat o perioada peste viza, adica ilegal. A incalcat legea. Bineinteles, cu avocati si cu bani pana la urma si-a rezolvat statusul.

Si el nu e singurul care a stat aici ilegal, a reusit sa-si ajusteze statusul (cu bani se pot rezolva multe, cu cunostinte se poate expedia procesul) mai apoi si acum arata cu degetul catre alti ilegali care au facut ca el dar care nu au reusit sa-si ajusteze statusul dupa.


El si fratele lui, am uitat sa mentionez. Ca si fratele lui a fost la fel de ilegal. Au admis in fata camerei asta in 2013 intr-un interviu (cand inca nu avea lumea la picioarele lui si nici nu avea apucaturi fasciste - sau poate le avea dar le-a tinut ascuns pana la Trump).

Stiti ce se spune...ca cel agresat in copilarie (fizic, psihic) are mari sanse sa ajunga la randul lui sa agreseze pe altii daca nu devine destul de inteligent sa-si dea seama si sa nu faca ce i s-a facut. Musk, si altii ca el, e din categoria alora nu prea inteligenti. A fost ilegal? De ce sa nu agreseze el pe alti ilegali? A fost hartuit si batut in copilarie? De ce sa nu hartuiasca el acum cand e mare? E si malefic, pe langa faptul ca nu iasa din tiparele inteligentei (nu e un geniu).

Bineinteles, Musk si fratele ar prefera lumea sa nu stie acum de scurta lor perioada de ilegali. Ca nu da bine la imaginea de luptatori ai luminii conservatoare. Iar biografii prefera sa treaca peste chestia asta...iar membrii cultului lui probabil nici nu stiu de perioada asta a vietii lui si daca stiu ii gasesc scuze, cum o fac de obicei. Cum ii gasesc si la Trump cand incalca legile. Respectatul legilor e bun pentru altii, nu pentru ei.

de Mircea Goia 


Comentarii