VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

O actrita romanca campioana la kick boxing in America

Frumoasa si talentata actrita de origine romana, Florina Petcu, castigatoarea din aceasta vara, a marelui titlu in campionatul Nord American de Kick Boxing sectiunea feminina, de 50 kg, a fost selectata sa reprezinte Statele Unite la campionatul modial Muay Thai, de la sfarsitul acestui an din Thailanda, care se va desfasura in Fashion Island Mall, din Bangkok.

Florina locuieste de aproape 10 ani la New York, si practica acest sport din pasiune in timpul ei liber, adevarata ei profesie fiind actoria. Ea este binecunoscuta din celebrul film american Inside Man (Omul din interior), unde a jucat alaturi de actori renumiti, precum: Denzel Washington sau Judie Foster.

Ultimele stiri:
Fotografii recente de la antrenamentele din Thailanda


Florina se afla deja in Thailanda si se antreneaza pentru concurs. Doritorii sunt in continuare asteptati sa o sustina cu donatii pentru a acoperi costurile legate de deplasare si cazare. Va reamintim ca la aceste concursuri, participanti nu castiga sume de bani, iar toate cheltuielile sunt suportate de catre acestia, orice donatie fiind foarte binevenita !

Companiile care doresc sa o sponsorizeze pot beneficia pe viitor de prezenta actritei/sportivei pentru a-si promova imaginea companiei.


Cititi si:
Florina Petcu locul doi la mondiale

Comentarii

Anonim a spus…
tare gagica! ;-)
si mai e si romanca! ;-)