9/11

Fiecare decide pentru sine adevarul !











Lovirea



Ardere


Prabusirea

Comentarii

Marian Petruta a spus…
Nu pot sa nu iau in considerare toate marturiile si dovezile care au iesit la suprafata, dar nu pot sa condamn categoric sau sa spun cu certitudine ca doar o parte sau cealalta are dreptate.
Exista dovezi clare si se stie foarte bine rolul jucat de SUA in aprovizionarea cu arme si pregatiure a lui Binladen si Saddam Hussein de exemplu, inclusiv Ceausescu a fost luat in "brate" si vizitat de Nixon, care a venit la Bucuresti in anii '70 si pe urma presedintele Carter. Astea sunt doar cateva exemple si sunt nenumarate stiute sau mai putin stiute.
I-au ajutat pentru ca erau de acord cu ei 100%? Nu!
Au facut-o pentru ca nu aveau incotro. Romanii crezi ca l-au vrut pe iliescu in 2000? Nu, l-au votat pt ca nu-l vroiau pe Vadim. Imagineazati cum era cu CV Tudor la carma tari.
Uneori esti pus in situatia ca dintre 2 optiuni proaste sa o alegi pe ce mai putin proasta, ca sa zic asa.
Cat priveste cat de rezistente erau cladirile, nu stiu exact, ce stiu insa este ca oameni gresesc de multe ori in estimarile si predictiile care le fac, chiar si atunci cand totul pare sigur. Titanicul se credea ca este cel mai rezistent vapor construit vreodata, fusese astfel construit, cu acele compartimente incat sa reziste chiar daca se ciocnea de ceva si lua apa la bord, era de nescufundat , dupa parerea "specialistilor" care l-au construit. Realitatea ne-a aratat insa ca a fost posibil, si chiar s-a scufundat foarte rapid. La fel de posibil este si cu Twin Towers.
Asta nu inseamna ca n-au ramas inca foarte multe intrebari la care inca nu exista raspunsuri! Si fi sigur ca daca nu oameni de rand , cei care si-au pierdut membri din familie in acel atentat, sigur nu se vor multumi doar cu investigatiile si raspunsurile date.
Cat priveste pe Alex Jones, singura comparatie pe care o pot face este ca tipul este ca si un antibiotic, pe care il iei la inceput sa combati un microb, problema este ca daca il iei in cantitati prea mari si un timp indelungat s-ar putea sa nu isi mai faca efectul, ba dimpotriva sa apara efecte inverse.
Anonim a spus…
Chiar crezi ca a fost o insinuare)?
Marian Petruta a spus…
cred ca exista foarte multe semne de intrebare care n-au fost luate in discutie de catre comisia care a analizat aceste evenimente.
sunt martori oculari care au fost prezenti si au participat activ in acele evenimente si care au ridicat anumite semne de intrebare care n-au fost adresate oficiali, sau chiar mai mult au fost marginalizati sau redusi la tacere.
ca atarea ramane loc de speculatii pe aceasta tema.
daca nu au nimik de ascuns probabil ca ar trebui sa existe o deschidere si o cooperare mai mare din partea autoritatilor; sa nu uitam ca din atacul asupra pentagonului, n-au fost date spre vizionare publicului decat cateva secunde de film cu explozia care a avut loc acolo, film in care nu se vede mare lucru, deci exista o tendinta de a tinea sub control aceste informatii, ca atare dand posibilitatea ca iubitori de senzational si speculatii sa fabuleze cat vor ei.