Bufonul se intoarce...



Dupa ce a strigat in gura mare ca isi da demisia chiar din acel moment, duminica seara, imediat dupa alegerile europarlamentare, Corneliu Vadim Tudor, revine in stilul sau caracteristic bufonic, pe motiv ca toata lume l-a sunat si i-a cerut sa revina asupra deciziei.....

"Cea mai importanta pondere în aceasta decizie a mea au avut-o rugamintile fetitelor mele, pe care le iubesc ca pe ochii din cap. Mai ales fetita mai mica, Eugenia, în vîrsta de 13 ani, toata ziua de ieri a plîns, a vomat, a avut febra si nu s-a dus nici la scoala, pentru ca a vazut ca taticul ei e vînat. Eu sînt vînat în tara mea de niste porci, iar copiii sînt foarte sensibili. Pentru copiii mei sînt în stare sa fac mult mai mult. Fetitele mele stiu ca taticul lor e un luptator".

Credeam ca isi ia in sfarsit fluiericea, cu care facea scandal prin senat, traista si pleaca definitiv sa isi cumpere si el o turma de oi, sa o pastoreasca impreuna cu Gigi Becali, ca ar face echipa buna, la cate voturi au reusit sa adune amandoi,....poate mai gasesc inca un frate ungurean si o pun de-o miorita.....

Comentarii

Anonim a spus…
Vadim Tudor asta ii un dement, a scos prin anii 90 o asa-zisa poezie in care spunea ca el blestema femeile ungurilor sa fie toate sterpe, etc...
numai aberatii :)))
Anonim a spus…
intotdeauna lui i-a placut de Nicolae Iorga, probabil imaginandu-si ca ar avea ceva in comun cu vestitul istoric...
as vrea sa citez ceva din Nicolae Iorga, eu cred ca asta i se potriveste la perfectie domnului Vadim Tudor: "Unii oameni au nevoie de dusmani pentru ura lor. Cand acestia lipsesc, ei ii creeaza"
Marian Petruta a spus…
si inainte de '90 a scos nenumarate poezii inchinate partidului si "fiului iubit", si cu toate astea pana nu demult a avut sustinerea a unui numar destul de mare de romani, se sting incet asa precum au aparut
si Funar a fost mare si tare la Cluj din cauza discursului anti-unguresc, cu care nu prea am fost deacord, clujean fiind.
am avut insa in 2000 un experiment, eram aici in America si am intalnit studenti maghiari de pe la cluj sau alte judete care nu stiau de unde sunt la inceput si ii intrebam in engleza ca de unde sunt?! spuneau ca ei sunt maghiari( We are hungarians) si ca sunt din transilvania, deci nu romani de etnie maghiara, ci unguri din transilvania; si le ziceam pai transilvania, parca e in romania si ca atare sunteti romani...
pe urma o alta intamplare, am facut o afirmatie la un moment dat ii zicem unui ungur," mai ce romance frumoase avem" facand aluzie la unele fete unguroaice care erau cu noi , da el de colo zice "sunt maghiare", hmmmm mi-am zis in minte, eu nu-s nationalist, n-am vrut eu sa-l mai aleg pe funar la alegerile de primar, dar ma bucur ca a iesit din nou si mi-a placut ca a vopsit bancile din parcurile clusjului in rosu, galben si albastru, ca le trebuia sa mai ii tina din scurt cineva si sa le mai taie din tupeu, ca cica nu erau romani de etnie maghiara, care traiau in Romania, ci " hungarians"...
Anonim a spus…
Scriitorul romano-american Andrei Codrescu a fost intreba acum cativa ani intr-un interviu despre Vadim :

Producer Jason Cohn, one of your colleagues, describes Vadim Tudor, the ultra-nationalist leader you interviewed, as a man who combines characteristics of Elvis and Hitler. Is he a buffoon? a threat?

He's certainly a threat, but he's neither as magnetic as Elvis nor as evil as Hitler. He's more of a clown in the Zhrinovski mold. He'll say anything that comes to his mind, especially if it's shocking or outrageous, and enjoys the reactions. He does make a pretty good case against corruption and that finds a large audience. Unfortunately, he's mostly a populist demagogue. Nobody has any idea what he really thinks.
Anonim a spus…
Parerea mea e ca aceste persoane , si aici tin sa remarc in primul rand pe Gigi Becali, si Vadim pana la urma si multi alti, sunt creatii masmedia.
Prea li se da importanta prostiilor pe care le fac si spun pe la televizor si prin presa, cel putin becali asta e un virus puternic rau de tot, cum scoate o prostie pe gura cum e pe toate posturile de televiziune. Campania pt alegerile parlamentare la tinut putin departe si parca s-a mai curatat lume de el dar apare iarasi cu vreo prostie.
Cat despre romanii satia care sunt "hungarians" asta e o alta greseala grava comisa de romani, prea le-am dat tot ce au vrut ei, prea se vorbeste prin primariile si prefecturile din ardeal ungureste, se poarta ecusoane bilingve , vor buletine sau carti de identitate sa se destinga de romani, autonomie in Transilvania, au primit si loc in parlamentul europei, facultate in limba maghiara...etc.
Gata fratilor zicala aceea ca le-am dat un deget si ne-au luat mana
aici nici nu se mai potriveste, nici nu stiu daca pot sa mai ceara ceva ca au cam tot ce se putea sa aiba o etnie intr-o tara libera.
Poate le dam placute de inmatriculare bilingve la masini, ca altceva nu stiu ce ar putea sa mai ceara.
Marian Petruta a spus…
vadim si becali da sunt in oarecare masura un produs media, dar sa nu uitam ca sunt totusi oameni influenti si cu bani, si conteaza si asta foarte mult, s anu uitam ca Becali a construit acele case la vadu rosca daca nu ma insel, sinistratilor de la inundatii, si a facut si lucruri bune, din pacate are dreptate ovidiu, presa are o mare parte din vina pentru ca nu prea stie sa faca diferenta si sa distinga intre ce ar trebui si ce nu sa publice, pentru ca nu fiecare fraza si aberatiespusa de acesti bufoni, ar trebui sa faca titlurile la jurnalele de stiri sau ziare.