VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Fraude pe internet savarsite de pe situri romanesti

www.haimi.ro


La o prima vedere firma Haimi din capitala, cu adresa in Str. Ion Campineanu 23 bl.10, ap.72, et.2, sector 2 Romania - Bucuresti Tel: 021/31210.43 E-mail: office@haimi.ro office@yahoo.com Shockart@haimi.ro pare o companie de impresariat artistic ce are in baza de date talente disponibile pentru activitati de casting, acestia fiind amatori cat si profesionisti de toate varstele ( sau cel putin asa spuneau datele care erau la ei pe site) !


Nimic rau pana aici, zilele trecute insa am primit in adresa de email un mesaj asa zis de la "PayPal". Pentru necunoscatori aceasta este o companie americana care ofera servicii de transfer de bani sau efectuare de plati online. Mesajul respectiv imi spunea (culmea !!!) ca cineva a incercat sa imi acceseze contul de la PayPal si ca pentru mai multa siguranta trebuie sa intru in contul meu, altfel urmeaza sa imi fie suspendat. Mi-au dat un link, care obisnuit cu mesaje asemanatoare care le primesc aproape zilnic in casuta electronica, l-am recunoscut automat ca este un mesaj spam, adica fraudulos, dar am dat totusi clik pe el. Intrand pe site https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_login-run , linkul urmator http://haimi.ro/images/www.paypal.com/cgi-bin/login.html te duce pe o pagina care pare a fi cea de la PayPal.
In realitate insa este falsa, daca va uitati la prima parte din adresa, acesta este un site romanesc care se continua cu adresa de web a celor de la PayPal. Daca nu esti atent si iti introduci datele de accesare a contului, in loc sa-l accesezi pe acesta, datele tale sunt copiate pe acest site fantoma, urmand ca hackeri din Romania in cazul de fata, sa le foloseasca ulterior pentru ati goli contul de bani.
Daca introduceti doar http://haimi.ro/images/ in partea de jos o sa vedeti in idexul lor de imagini situl celor de la paypal, cu care cei de la Haimi incearca sa realizeze acesta frauda.

Nu stiu daca cei de la firma sunt constienti de acest lucrul care se intampla de pe situl lor, sau este doar o activitate criminala a firmei/persoanei care le administreaza situl. Indiferent insa care din cele doua variante este adevarata, cred ca cei vinovati trebuiesc trasi la raspundere si pedepsiti cu cea mai mare asprime. Ca atare am contactat si trimis informatiile atat catre PayPal cat si Politia din Romania. Nu de putine ori acesti netrebnici comit daune de zeci sau sute de mii de dolari accesand conturile oamenilor care din nestiinta sau nebagare de seama nu deosebesc acest timp de mesaje.

Nu uitati sa verificati cu atentie astfel de mesaje care par a fi de la institutiile financiare, bancare sau care au acces la conturile personale unde va sunt banii. Asigurativa ca link-ul trimis nu are si alte extensii dupa adresa lor principala. De exemplu situl celor de la paypal trebuie sa arate astfel http://www.paypal.com/ si nu cu alte adrese in fata http://haimi.ro/images/www.paypal.com/cgi-bin/login.html

Daca sunteti suspiciosi contactati banca, sau institutia respectiva pentru mai multa siguranta, iar daca ati constatat ca este un mesaj fraudulos nu uitati sa il raportati, majoritatea avand un departament specializat care trateaza foarte serios aceste cazuri.

Acesta este asa zisul mesaj de "avertizare" primit de la paypal-ul celor de pe situl firmei bucurestene Haimi:
We recently noticed one or more attempts to log in to your PayPal account from a foreign IP address.If you recently accessed your account while traveling, the unusual log in attempts may have been initiated by you. However if you are the rightful holder of the account,click on the link below to log into the account and follow the instructions.
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_login-run
If you choose not to complete the request, you give us no choice but to suspend your account temporary.
It takes at least 72 hours for the investigation in this case and we strongly recommend you to verify your account at that time.
If you received this notice and you are not the authorized account holder, please be aware that it is in violation of PayPal policy to represent oneself as an other PayPal user.Such action may also be in violation of local, national, and/or international law. PayPal is committed to assist law enforcement with any inquires related attempts to missapropriate personal information with the intent to commit fraud or theft. Information will be provided at the request or law enforcement agencies to ensure that perpetrators are prosecuted to the fullest extent of the law.
Thanks for your patience as we work together to protect your account.
PayPal Account Review Department.


ps. se pare ca situl este deja suspendat sau cel putin nu mai functioneaza (oare temporar sau permanent ?! ), firma insa exista poate fi gasita usor la o cautare pe google, momentan se pare ca esti redirectionat spre un alt server/site la fel de suspicios http://chmusic.ro/





Acesta este un email spam este tot de la romani, care incearca, prin folosirea falsa/frauduloasa a numelui celor de la PayPal, sa fure datele de accesare a contului, pentru a le lua banii.
redau aici emailul de la ei care sub pretextul ca ai fi trimis niste bani pentru o tranzactie neautorizata cu contul tau de PayPal, ei iti cer sa iti introduci Id si parola la un site facut de ei care pare a fi a celor de la PayPal. Totul este o farsa si o infractiune grosolana.

Dear PayPal Member,


This email confirms that you have sent an eBay payment of $347.85 USD to
achaade13@yahoo.com for an eBay item.



-----------------------------------
Payment Details
-----------------------------------

Amount: $347.85 USD

Transaction ID: 2LC956793J776333Y

Subject: Digimax 130


-----------------------------------
Item Information
-----------------------------------


eBay User ID: scratchandgnaw2


----------------------------------------------------------------
Edward Harrell's UNCONFIRMED Address
----------------------------------------------------------------

Edward Harrell
211 David St.
Springtown, TX 76082
United States

Important Note: Edward Harrell has provided an Unconfirmed Address. If
you are planning on shipping items to Edward Harrell, please check the
Transaction Details page of this payment to find out whether you will
be covered by the PayPal Seller Protection Policy.

Note:

If you haven't authorized this charge ,click the link below to dispute transaction
and get full refund

Dispute transaction (Encrypted Link )

*SSL connection:
PayPal automatically encrypts your confidential information
in transit from your computer to ours using the Secure
Sockets Layer protocol (SSL) with an encryption key length
of 128-bits (the highest level commercially available)

This payment was sent using your bank account.

By using your bank account to send money, you just:

- Paid easily and securely

- Sent money faster than writing and mailing paper checks
- Paid instantly -- your purchase won't show up on bills at the end of
the month.

Thanks for using your bank account!

Thank you for using PayPal!
The PayPal Team
PayPal Email ID PP118


Un link de la acest email ma dus la acest site romanesc de pa care se opereaza aceste infractiuni http://get-effect.net/index1.html
Am gasit si urmatoarele date postate pe acest site:

Pentru oricare din comenzile de mai sus va rugam sa ne contactati telefoni la urmatoarele numere de telefon 0762953129 (Serban Stefanita) 0722970223 (Serban Gabriel)

Pentru orice comanda legata de Web-Design va rugam contactatine pe YM: frick_1987 sau telefonic 0762953129 (Serban Stefanita)

Comentarii

Anonim a spus…
banditi de romani....
Anonim a spus…
nu cred ca nici unu dintre administratori de site-uri stiau ca site-ul lor este folosit la asa ceva.. mai ales ca unu din ele este o firma de webhosting si cealalta de webdesing din ce am citit din postul tau... si isi si da numele pentru comenzi..

Vina lor este ca nu au o securitate prea buna la site-urile lor si permin sa intre orice pe ele si sa puna porcariile astea.