VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Monologul din inaltimi

Din categoria citeste si da mai departe am primit acest mesaj care l-am dat si eu mai departe spre citire, postandu-l aici. Sper sa va placa!

“M-am uitat la tine în timp ce te trezeai în această dimineaţă. Aşteptam să Îmi spui două-trei cuvinte mulţumindu-Mi pentru cele bune ce ţi s-au întâmplat ieri, sau cerându-mi părerea pentru cele ce urmează să faci astăzi.

Am observat că erai mult prea ocupat să îţi cauţi haine potrivite pentru a merge la serviciu. Am continuat să aştept în timp ce alergai prin casă, speram să te opreşti câteva clipe sa îmi spui apoi: „Bună dimineaţa!”, dar erai prea ocupat. Pentru a vedea că îţi sunt alături am aprins pentru tine cerul şi l-am umplut de culori şi cântece de păsări. Păcat ca n-ai observat nici atunci prezenţa Mea.

Te-am privit, mergând grăbit spre serviciu… Şi am continunat să aştept liniştit toată ziua. Presupun că ocupat cu atatea probleme nu ai avut timp să Îmi spui două vorbe. Când te întorceai de la muncă ţi-am văzut oboseala şi ţi-am trimis o ploaie măruntă să îţi alunge stresul. Am crezut că fâcându-ţi această plăcere o să îţi aduci aminte de Mine. În schimb, supărat, M-ai înjurat.

Doream atât de mult să îţi vorbesc! Oricum ziua era încă lungă. Ai pornit televizorul, şi în timp ce-ţi urmăreai programul preferat, Eu am aşteptat. Ai cinat apoi cu ai tăi, şi tot nu ţi-ai adus aminte de Mine. Vazându-te atât de obosit am înţeles tăcerea ta şi am stins splendoarea cerului pentru a te odihni, dar nu te-am lăsat în beznă, am lăsat veghetori o mulţime de stele… Era aşa de frumos! Păcat că n-ai observat! Dar nu contează. Poate chiar nu ţi-ai dat sema ca Eu sunt aici pentru tine. Am mai multă răbdare decât poţi să îţi imaginezi. Vreau să ţi-o arăt pentru a o arăta şi tu altora. Te iubesc atât de mult încât astept doar o simplă rugăciune de la tine.

Acum eşti pe punctul de a te trezi din nou. Nu-mi rămâne decât să te iubesc si nădăjduiesc ca măcar azi imi vei acorda o parte din timpul tău. Îţi urez o zi bună!

Al tau Tată, Bunul Dumnezeu"

Comentarii