VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

CFR Cluj Campioana Romaniei la fotbal

CFR Cluj - U Cluj 1-0
Da se poate!
CFR Cluj a arătat că se poate ca o echipa din provincie să caștige campionatul intern de fotbal. Și asta în ciuda încercări lui nea Gigi de a trimite valiza cu peste un milion de euro la Cluj, pentru ca jucătorii de la U Cluj să fie răsplatiți în eventualitatea în care reușeau să-i oprească pe feroviari în cursa către titlu.
Îmi pare însă, sincer, rău că dintre cele două echipe clujene una va trebui să retrogradeze în timp ce cealaltă ia titlul.
Din 1991 incoace, când Universitatea Craiova reușea această performanță, nici o altă echipă nu a mai fost în stare de această reușită. Cu toate acestea pentru echipa din dealul Gruia abia acum începe greul, pentru că va întâlni echipe puternice de Liga Campionilor cu care nu va avea voie să joace slab și să se bâlbâie cum a făcuto în returul campionatului.
Lucrul cel mai grav care nu poate trece neobservat este violența din ce în ce mai prezenta pe stadioanele și străzile din Romania, la meciurile de fotbal. Meciul de la Cluj nu face nici el excepție, acești derbedei și huligani, pentru că în nici un caz nu pot fi numiti suporteri, ar trebui identificati unul câte unul și interziși de a intra pe un stadion de fotbal pentru următorii 10 ani.

Comentarii

Anonim a spus…
bravo clujenilor, meritau sa ia campionatul o alta echipa decat cea miticilor si smecherilor cu euro din bucuresti