VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

AMNYC Group Inc. vrea sa faca business in Romania....

Cand o companie, ca AMNYC GROUP INC., doreste sa demareze proiecte de milioane de euro in Romania, te astepti ca membrii acesteia, care sunt postati pe propriul site al companiei, sa se cunoasca intre ei. Din pacate nu se prea intampla acest lucru, personajele postate pe site fiind destul de dubioase.
De curand preşedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, într-o conferinţă de presă, că în urma discuţiilor dintre reprezentanţii administraţiei judeţene şi cei ai Amnyc Group s-a ajuns la semnarea unui proiect de contract care vizează extinderea, modernizarea şi exploatarea Aeroportului Suceava, urmând să fie efectuate investiţii de aproximativ 250 de milioane de euro în extinderea pistei la 3.400 de metri în lungime şi la 100 de metri în lăţime. De asemenea, s-a semnat un proiect de acord ce prevede organizarea de târguri şi expoziţii în Centrul Economic Bucovina şi participarea Amnyc la majorarea capitalului social al Bucovina Ecotermgaz SA Suceava, în vederea finalizării extinderii reţelei de gaze naturale în judeţ.
Conducerea PLD Suceava a avertizat asupra seriozitati companiei din NY, iar acestea par sa fie justificate, cel putin din primele verificari pe care am incercat sa le fac personal.

http://amnycgroup.com/_mgxroot/page_10791.html

Incercand sa contactez conducerea companiei din New York, la telefonul managerului general al companiei, a raspuns Oscar Castelblanco, care insa mi-a spus ca nu are idee despre ce vorbesc. Mi-a dat de inteles ca am gresita persoana... si mi-a inchis telefonul, lasandu-ma sa cred ca nu era el, cel pe care-l cautam.





La restul persoanelor postate pe site, am dat doar de mesageria vocala. Singurul personaj, cu care am reusit sa vorbesc este Talaat Elkaray, listat pe site ca si manager general la compania Wilmington Development Inc., si ca facand parte din conducerea companiei AMNYC Grup.
Din declaratiile sale reiese ca ar fi secretarul executiv al vicepresedintelui companiei. Nu prea are insa cunostinta de ceilalti membri din conducere listati pe site, de unii din ei isi aminteste ca ar fi facut insa afaceri in trecut. Este foarte suspicios cum acesti oameni nu se prea cunsoc intre ei si nici nu se prea vad, insa doresc sa faca investitii importante in Romania....

Parte din discutia cu Talaat Elkaray:






Alte cateva lucruri destul de ciudate, pentru o companie de renume, este faptul ca afacerile lor par mai degraba a fi un fel de caracatita, dupa felul in care sunt organizati.

Unul din telefoanele de la AMNYC Inc. postate pe situl lor apartine de fapt companiei
Star Network Communications Inc
(718) 426-4876
4213 69th St,
Woodside, NY
11377+3922

Numarul lor de fax de la companie este inregistrat sub numele lui:
Kan Yu (718) 595-1089
9213 51st Ave, Elmhurst,
New York 11373


La filiala lor din Long Island NY figureaza o agentie de asigurari:

Contractor's Insurance Specialists
152 Mineola Blvd.
Mineola, NY 11501

Phone : (516) 294-1072
Fax : (516) 294-1764

va urma

citeste si : http://rousa.blogspot.com/2008/05/amnyc-group-din-ce-in-ce-mai-dubiosi.html

http://rousa.blogspot.com/2008/05/oameni-de-la-amnyc.html

Comentarii