Prima Tv face un reality show in Ocean City

(photo:PrimaTv) “Experienta americana” este un reality show care va reda viata a opt studenti din diferite parti ale Romaniei, care vor veni pe perioada verii, la munca in SUA.
Madalina Belean, Tudor Ciobanu, Mihai Jitianu, Georgiana Matei, Maria Cristina Munteanu, Alexandru Poinar, Razvan Spac si Andreea Szanto sunt studentii care vor deveni vedetele acestui TV show.

Ei o sa fie filmati incepand cu plecarea din Romania si tot drumul lor pana in Ocean City, apoi adaptarea la viata de zi cu zi de pe continentul american si toate peripetiile prin care acestia urmeaza sa treaca.
Emisiune se va desfasura in 10 episoade, timp in care publicul va putea urmari progresul si dificultatile prin care studentii vor trece in noile conditii pe care noua tara i le vor oferi.
Cel mai reprezentativ dintre cei 8 va primi in urma deciziei publicului un premiu de 5,000 de euro.
Aceasta emisiune va putea fi urmarita din 7 iulie, in fiecare luni, de la ora 20:00 si in reluare, duminica, de la ora 17:00, la Prima TV.



Romanii din Ocean City:
http://romanidinoceancity.blogspot.com/

Comentarii

Anonim a spus…
asteptam cu nerabdare emisiunea!
Anonim a spus…
slaba miscare, subiect necitit. Ceva mai interesant nu e pe aici ?
Anonim a spus…
Ii asteptam cu interes si speram ca tot show-ul va fi real si nu regizat cu ajutorul celor din Statele Unite. Speram ca tinerii participanti si in acelasi timp emisiunea vor face un portret cat mai real al vietii de zi cu zi din Ocean City.Le uram cat mai multa bafta.