VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

O istorie care nu trebuie uitata: 13-15 Iunie 1990

Imaginile acelor evenimente vorbesc de la sine.


Romania vazuta de Ocident


Mortii care nu mint....

"Datorita blocarii anchetelor oficiale fata de evenimentele din 13 iunie 1990 nu exista o cifra clara a victimelor din acea perioada, relata cotidianul Romania Libera. In anii ulteriori evenimentelor au fost vehiculate din diverse surse mai multe cifre ale numarului de demonstranti ucisi de mineri sau de autoritati. Majoritatea surselor indica o cifra situata intre 100 si 150 de persoane care si-au pierdut viata in cursul evenimentelor din 13-15 iunie 1990.In cimitirul Straulesti au fost ingropate in secret, in iunie 1990, 128 de cadavre, romani ucisi prin impuscare sau lovituri cauzatoare de moarte, conform unei anchete independente desfasurate in anii '90. Multa vreme a fost posibila identificarea in cimitirul Straulesti a zonei in care au fost inmormantate victimele din 13-15 iunie: exista o portiune cu zeci de cruci, unele inscriptionate cu mentiunea "necunoscut". In prezent locul este dificil de identificat din cauza disparitiei mai multor cruci. In cazul in care Sectia Militara a Parchetului General ar decide sa afle ce s-a intamplat, procurorii criminalisti si medicii legisti ar putea descoperi la Straulesti osemintele celor inhumati acolo in iunie 1990. Adevarul despre dosarul mineriadei poate fi aflat doar dupa rezolvarea cazului Straulesti. (D.E.)" sursa: forumul Piata Universitatii

Comentarii

Anonim a spus…
Eram inca in tara pe atunci si de atunci mi s-a facut o scirba totala de bucuresteni. Cum au putut sa-i aplaude fericiti pe minerii care au lovit cu bestialitate pe toti indiferent ca erau copii, batrini, femei sau tineri. Minerii au fost manipulati bestial de un mare excroc care si astazi continua sa apara ca om politic in Romania. Oamenii din Romania au inghitit 20 ani minciuni si au suportat tot felul de infractori travestiti in oameni politici. Iliescu a fost presedinte pus de sovietici peste Romania. Iliescu a chemat minerii care au omorit oameni, au spart magazine, au devastat magazine si au dat cu parul in copii, femei. Si sa mai vezi apoi ca bucurestenii aplauda tot ceea ce fac minerii ? Asta e curata idiotenie! Asta denota o minte bolnava, asta a determinat sa nu mai port nici un respect fata de bucurestenii care au demonstrat inca o data ca sunt cei mai inferiori tuturor locuitorilor tarii.
RaduArdeleanu a spus…
Cei care au aplaudat au fost la randul lor manipulati, si nu era prea greu sa se faca asta prin TV care era controlata de Iliescu si ai lui.
sa nu uitam ca mare parte din intelectualisi studentii de atunci stiau ce se intampla, ca doar ei au protestat impotriva lui Iliescu, si din cauza lor au fost chemati minerii. Nu avem cum sa-i bagam pe toti bucuresteni in aceeasi oala.Daca bucurestenii sunt inferiori, tot bucuresteni erau si protestatarii, asa ca ce spui tu nu face sens....plus ca se pune intrebarea ce-a facut restul tarii, "cei destepti" n-au stat oare cu mainele in san si s-au uitat frumos cum schilodesc minerii pr bucurestenii protestatari?