VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Cosmina Bunea si Daniel Morar pe lista celor care au fugit de FBI

Update: 19 martie, 2013 
Conform presei din Romania Cosmina Bunea a fost arestata in cursul zilei de azi, urmand sa fie extradata in SUA.


Stirea conform careia Cosmina Gabriela Bunea (nascuta in mai, 1980 a locuit in Duluth, Georgia si Glendale , AZ) si Daniel Morar ar fi fugit ( probabil in Romania) se confirma, acestia fiind catalogati ca si fugitivi pe lista Curti de Justitie a statului Arizona.
Cosmina Bunea area motive destul de intemeiate sa se ascunda avand in vedere faptul ca proprietatile cumparate pe numele ei insumeaza peste 4 milioane de dolari, "profitul" obtinut din escrocheriile gen cash back fiind de peste 689,000 de dolari.

Daniel Morar proprietarul la compania D Contractor Invest Inc. companie infiintata in 13, noiembrie 2006 in statul Nevada.
Gheorghe Babeti cumparatorul a 10 proprietati, achizitionate fraudulos.
Cosmina Bunea cumparatorul a 11 proprietati, achizitionate fraudulos.
Dorel Irimiciuc cumparator a cel putin o proprietate, achizitionata fraudulos.
Samuel Dobos un asociat al lui Morar, casatorit cu fiica lui Babeti, Georgiana Dobos.
Cipriano Ionutescu asociat al lui Bunea, proprietar de companie de constructii.

Bunea , Babeti si Irimiciuc au reusita sa cumpere multiple proprietati sub falsul pretext ca vor locui acolo. Metoda practicata in obtinerea imprumuturilor era de a aplicat simultan la mai multe banci, pentru finantarea proprietatilor pe care doreau sa le cumpere. In acest fel nici una dintre bancile la care aplicau nu aveau cunostinta ca acestia iau concomitent imprunuturi si de la alte banci. In mod normal pentru a cumpara o a doua sau a treia proprietate este nevoie sa arati ca veniturile tale pot acoperi platile la banca.
Morar i-a folosit pe Babeti, Bunea si Irimiciuc pentru ca impreuna sa faca escrocheri imobiliare in urma carora au pagubit bancile de milioane de dolari, profiturile fiind impartite intre ei.
Samuel Dobos se pare ca ar i-ar fi ajutat la gasirea a 23 de proprietati, pe care cei amintiti mai sus urmau sa le cumpere.
Zece din proprietatile cumparate de Babeti si sase din cele achizitionate de Bunea au fost cumparate de la alte cunostinte ale lui Morar.
Cipriano Ionutescu se pare ca ar fi ajutat-o pe Bunea in cateva ocazii, semand documente de inchiriere care erau folosite de Bunea pentru a cere imprumuturi de la banci.
Daca vor fi prinsi Cosmina Bunea si Daniel Morar risca pana la 30 de ani de inchisoare si 1 milion de dolari amenda.

Antecedente cu Politia:
Daniel Morar - 2006 gasit vinovat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice
Samuel Dobos - intre 2000-2006 o serie de antecedente: de la declaratii false facute la Politie, la nesupunere fata de ofiterul de Politie, folosirea de numere de inmatriculare fictive la masina si posesie de droguri.
Brandon Azadegan unul din complici lor are la fel un record impresionant: de la conducerea masinii sub influenta alcoolului, la furt, viteza excesiva sau refuzul de a arata acte de identitate/carnet de conducere.
Dorel Irimiciuc: vinovat de vanatoare fara permis si de a depozita gunoi in locuri interzise






Daca aveti informatii despre cei doi trimiteti un mesaj la : vreausaintreb@yahoo.com







Cititi si :Primii romania arestati in Arizona
http://rousa.blogspot.com/2008/07/primii-artisti-romni-ai-tunurilor.html

Comentarii

Anonim a spus…
e acelasi morar de la DNA ? sper ca nu
john a spus…
nu, nu e acelasi, e altul