VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

"Hackeri" de la MIT


Weekend-ul trecut trei studenti de la una din cele mai prestigioase institutii de invatamant superior din America, Massachusetts Institute of Technology au fost opriti, de catre o horatare a Curti Federale de Justitie a Statelor Unite, din a dezvalui, intr-o conferinta care avea loc in Las Vegas, vulnerabilitatile gasite la cartelele magnetice folosite in sistemul de plata a calatoriilor pe transportul in comun din orasul Boston.
Studentii la randul lor au acuzat faptul ca le-a fost incalcat dreptul constitutional de a discuta in cadrul conferintei rezultatele cercetari lor.
Compania de transport in comun din orasul Boston i-a dat in judecata pe studenti pe motiv ca acestia urmau sa discute public informatii care permit fraudarea sistemului de plata la calatori, oferind sansa calatorilor de a circula gratuit cu metroul.
Judecatorul Douglas P. Woodlock a interzis ca informatiile sa poata fi facute publice in urmatoarele zece zile.
Studentii s-au aratat foarte dezamagiti de aceasta hotarare, spunand ca nu au dorit decat sa impartaseasca munca lor academica, fara a dezvalui detalii cheie din cercetarile lor, care ar putea fi utilizate de hakeri pentru a pune in pericol siguranta sistemului de plata.

Comentarii

Anonim a spus…
Fara nici o legatura cu acest post. Am dat de blogul tau prin intermediul lui Valy si sincer imi face placere. Placerea este dublata de faptul ca faci parte din lumea buna a absolventilor de Cluj, orasul studentiei mele. Toate cele bune si la buna "revedere".
Anonim a spus…
multumesc de vizita si de comentarii!