VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

John A. Gotti - capul mafiei italiene newyorkeze, arestat la New York




Saptamana trecuta faimosul membru al mafiei italiene din New York, John A. Gotti a fost arestat din nou. El a fost acuzat de aceasta data de catre autoritatile federale din Florida, de trafic de cocaina si uciderea a trei oameni la sfarsitul anilor '80 si inceputul anilor '90.
Daca este gasit vinovat el risca inchisoare pe viata.
Cei trei oameni ucisi de el sunt: George Grosso din Queens, NY, in 1988; Louis DiBono, ucis intr-o parcare la World Trade Center in Manhattan in 1990; si Bruce John Gotterup, ucis in 1991 in Queens.
Gotti junior a mai fost condamnat in 1999 la sase ani si patru luni de inchisoare, fiind eliberat in 2005. In ultimii ani el a avut alte cateva procese pe rol pe care le-a castigat insa.

John A. Gotti este fiul faimosului John J. Gotti care a condus la randul sau mafia italiana din New York, fiind si el intr-un final arestat, judecat si condamnat la inchisoare pe viata, fara drept de apel, in 1992.

In timpul procesului Gotti senior a fost incantat de publicitatea si atentia pe care mass media i-o acorda. Imbracat in costume de marca, care costau peste doua mii de dolari, zambind gratios catre camerele de filmare si aparatele de fotografiat, acesta a ajuns un fel de vedeta, reusind sa apara chiar si pe coperta celebrei reviste Time Magazin. Cu toate ca a castigat unele procese, pentru unele dintre ele platind mita, intr-un final a fost gasit vinovat.
John J. Gotti se imbolnaveste de cancer in timp ce isi ispasea pedeapsa in inchisoarea federala din Marion, Illinois, si moare la 10 iunie, 2002. (foto: John J. Gotti -arestat in NY 1990)
In 1996, viata lui John J. Gotti a fost ecranizata in celebrul film Gotti, rol jucat de actorul Armand Assante.
Postul american de televiziune A&E a realizat si el un reality show intitulat Growing Up Gotti, in care personajele principale sunt sora lui John A. Gotti, Victoria si cei trei baieti ai ei.

John Angelo Gotti sau Gotti Junior s-a nascut pe 14 February, 1964 in New York City.
Acesta a condus afacerile mafiote ale familiei Gambino care facea parte din celebra Cosa Nostra, o organizatie mafiota siciliana, cu activitati criminale, de spalare de bani, crime, furturi, jocuri de noroc, recuperari de bani, trafic de droguri rapiri de persoane, raspandite prin mai multe state americane precum : Florida, New York, New Jersey sau Pennsylvania .

Vizionati filmul Gotti aici:

Comentarii