Mihail Liviu Stancu- invitat la tribunal in luna Septembrie

Chiar daca probabil Mihail Liviu Stancu se afla in vacanta prelungita prin vreo statiune in Spania sau pe la Brasov, sau pe unde se simte el bine ca poate cheltui banii furati de la banci, autoritatile americane isi fac in continuare treaba urmand ca in curand cazul sa treaca si in ograda celor de la FBI. Deja o parte din ceilalti romanii a caror nume au fost implicate in acest caz, au facut declaratii cu privire la falsurile si ilegalitatile pe care compania condusa de Stancu, MKST Enterprise le-a savarsit, urmand ca luna viitoare sa aibe loc alte infatisari la tribunal, pentru audieri. Oricum se pare ca Stancu nu a fost singur implicat in aceasta excrocherie, autoritatile investigand cum a fost posibil ca acestia sa plateasca, cei peste sapte sute de mii de dolari cash, cand au achizitionat imobilul.
In momentul de fata preocuparea principala a autoritatilor din Chicago este de a se lupta sa mentina blocul in forma anterioara preschimbari ei de catre Stancu in "apartamente individuale de lux", pentru ca cele 7 familii sa poata locui in continuare acolo si sa nu mai fie evacuate de catre creditori.
Dupa amenintari repetate cu evacuarea inclusiv din partea politiei, familiile au primit in sfarsit o horatare judecatoreasca care le da dreptul sa locuiasca in continuare acolo, fiind numit un administrator temporar care sa intretina cladirea pana aceasta va fi vanduta unui nou proprietar.

Cititi si:
Stoian si Stancu "ingineri" in fraude financiare

Comentarii