VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

De prin lume adunate

Beijing, China
Mr. President Basescu s-a emotionat din nou, si-a mai scapat o lacrima in timp ce tinea un discurs de sustinere a sportivilor romani prezenti la Jocurile Olimpice.
Ei si ce daca s-a emotionat? El nu e om, nu are voie sa se emotioneze? Daca asta are priza la public si merg femeie sa puna stampila pe el la vot, la urmatoarele alegeri, ca le-a placut ca are si el corason, de ce nu?!
Tot acolo in marea de chinezi un al Mr. exPresident, kamarad Putin a fost ovat, iar Mr. President Bush fluierat. O dovada clara ca intr-o tara comunista precum China exista dreptul la libera exprimare. Fratii chinezi si-au manifestat in mod liber, si-n aer liber, compasiunile lor in mod democratic.
Tot in China, Alina Dumitru a câştigat primul titlul olimpic penntru Romania la categoria 48 de kilograme, după ce a învins-o, în finală, pe cubaneza Yanet Bermoy. Sa mai zica cineva ca a plans Basescu pe degeaba.

Dzhava, Georgia, (nu cea americana ci cealalta, mai aproape de mother Russia)
Un nou conflict se pare ca a izbucnit intre rusi si georgieni, pe motiv ca nu pot sa-si imparta teritoriul din Ossetia de Sud, in care si o parte si cealalta se pare ca au interese majore. Sa speram insa ca acest conflict va fi aplanat curand si nu se va transforma intr-un alt Kosovo cum s-au grabit unele ziare sa speculeze.

America
Dupa 2 ani de tainuire fata de public, si cateva saptamani de negare vehementa a informatiilor aparute in revista tabloid The National Enquirer, fostul candidat la presedentia Americii, senatorul democrat John Edwards, a recunoscut ca a avut o relatie extraconjugala in 2006, cu o alta femeie. Cea care i-a cazut cu tronc senatorului, este Rielle Hunter, o femeie de 41 de ani, care a facut parte din echipa de campanie a senatorului. Aceasta a fost angajata sa faca cateva filme de promovare chiar inainte de lansarea lui oficiala in campania prezidentiala. Scandalul a aparut in special datorita faptului ca Rielle Hunter, de curand a nascut o fetita, iar in certificatul de nastere nu apare numele tatalui. Ziarele de scandal au insinuat ca John Edwards ar fi tatal fetitei, lucru infirmat de senator care s-a aratat dispus sa faca un test de paternitate. Chiar daca sotia senatorului, care este diagnosticata cu cancer, aflase de la sotul ei de aceasta relatie, cu mult timp in urma, acestia au preferat sa pastreze secretul fata de public. Senatorul s-a decis sa iasa in fata pentru a nu fi nevoit sa dezvaluie adevarul dupa conventia democratilor de luna aceasta in care era posibil sa fie numit vice presedinte sau sa primeasca o alta functie importanta in eventualitatea castigarii alegerilor din toamna de catre democrati.
Mare pacat de el ca parea un politician cu coloana vertebrala, care condamnase taios la vremea respectiva relatia extraconjugala pe care Bill Clinton o avuse cu stagiara Monica Lewinsky.

Ramanem tot pe continentul american unde aflam ca in ciuda scaderii barilului de petrol, zilele acestea companiile aeriene continua sa incerce sa stoarca banii din piatra seaca. Ca atare au anuntat ca vor taxa pe calatori pentru serviciile oferite pe avion: patura, perna, mancare , bautura...etc . Astea dupa ce de curand au anuntat scumpirea biletelor si ca vor taxa pentru al doilea bagaj de calatorie.
Panica mare ce mai....

Chicago
Actorul de comedie Bernie Mac in varsta de doar 50 de ani a plecat in lumea celor drepti. Decesul actorului a survenit in urma unor complicatii pulmonare in timp ce era internat intr-un spital din Chicago. Actorul este cunoscut publicului din spectacolul The Bernie Mac Show, filmul Ocean's Eleven unde a jucat alaturi de George Clooney si Brad Pitt, filmele Guess Who's Coming to Dinner sau Bad Santa.


Rusia
Kamarad, Alexander Solzhenitsyn, scriitor de meserie, castigator al Premiului Nobel, a plecat si el saptamana aceasta la cele vesnice. Acesta a fost si va ramane faimos in literatura universala prin dezvaluirile facute in cartile sale cu privire la ororile comise de regimul comunist in lagarele de munca silnica din Rusia. Din lucrarile sale literare cea mai populara este "O zi din viata lui Ivan Denisovich".
Interesant este faptul ca garzile de soldati care l-au pazit in inchisoare, l-au pazit si pe ultimul drum.
Probabil au vrut sa se asigure ca de data asta sigur nu mai scapa....

Moldova, Romania
Vara nu-i ca iarna si iarna nu-i ca vara, vorba unui presedinte intelept......
Iar a plouat, iar s-au umflat raurile, iar s-au infundat paraiele si iar au ramas oamenii pe drumuri fara case si fara agoniseala de-o viata.
Va sunt familiare astfel de stiri?
Da?! Si mie.
Se intampla in frumoasa, vesnica si eterna Romanie!
Interesant cum an de an aceeleasi probleme, ori inundatiile ori iarna ii surprinde pe romanii. Parca iar aud in Decembrie ca a venit prima ninsoare si i-a luat pe romanii pe nepregatite, de parca ar trai in Florida nu la poalele Carpatilor.


Cateva poze pitoresti din Romania de pe Autostrada Oilor pardon Soarelui....

Comentarii

Anonim a spus…
Bag seama ca ti-e dor de Romania, pai nu ai nimic de pierdut si nici noi sa iti ducem dorul.