VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Liga Campionilor: CFR Cluj și-a pornit locomotiva șocând Roma!


CFR Cluj - AS Roma 2-1
(AFP/CFR-isti bucurosi)
Clujenii au reușit în această seară ceea ce puțină lume visa. Victoria!
Chiar dacă a început cu rezultate foarte slabe în campionatul intern de fotbal, iar Ioan Andone cel care a adus pentru prima dată cupa și campionatul pentru echipa din dealul Gruia, a fost obligat să își dea demisia, locul lui fiind luat de aproape necunoscutul antrenor, Maurizzio Trombetta, echipa CFR Cluj a reușit o victorie extraordinară în primul meci din Liga Campionilor, cu echipa italiană AS Roma. Victoria este cu atât mai extraordinară cu cât partida s-a disputat acasă la italieni. În plus echipa clujeană este cea de-a doua după Steaua care reușește să participe într-o astfel de competiție. Echipa AS Roma este una dintre cele mai puternice echipe ca valoare, cu care o echipa românească se confruntă și pe care o învinge.
Chiar dacă clujenii au fost conduși cu 1-0 , gol înscris de Panucci în minutul 17, aceștia nu s-au demoralizat reușind să egaleze zece minute mai târziu prin argentinianul Juan Culio, pentru ca în minutul 49 acesta să înscrie golul voctoriei pentru CFR-iști.
Victoria este una binemeritată și ea i se datorează și fostului antrenor Ioana Andone, care din păcate a avut neșansa ca după ce a adus echipa pe culmile gloriei să aibe câteva meciuri extrem de slabe, motiv pentru care conducerea clubului a decis înlocuirea lui. Din păcate asta este fotbalul, cu urcușuri și coborâșuri, performanțe și eșecuri. Important este însă că CFR Cluj a reușit să își adune toate forțele, să aibe moralul sus și să învingă o echipa puternică de talie europeană și chiar mondială.
Bravo CFR-istilor !!!
Declarațiile lui Rossi de după meci și golurile partidei

Cititi si:
Interviu cu Ioan Andonehttp://rousa.blogspot.com/2008/06/interviu-cu-antrenorul-campioanei.html

Comentarii