VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Casatorii din interes cu surpriza

Casatoriile din interes pentru a obtine rezidenta permanenta in Statele Unite au fost si sunt o metoda practicata pe scara destul de larga de cei care doresc sa traiasca in America.
Cu sume cuprinse intre 5,000 si 10,000 de dolari, sau uneori chiar mai mult, imigrantii din diferite tari pot primi dreptul de munca si de sedere permanenta in SUA. Nu totdeauna insa astfel de metode duc la un succes garantat. De multe ori imigrantii raman cu banii dati pentru ca persoanele cu care sa casatoresc dispar dupa ce au luat primii bani sau si mai rau sunt descoperiti de autoritatile federale.
David Agatstein un avocat pe probleme de imigrare din apropiere de Baltimore, Maryland a fost arestat luna trecuta de autoritati. Acesta a ajutat numeroase persoane sa aplice pentru rezidenta permanenta in Statele Unite, prin casatorii fraudulente.
Beneficiarii au fost in principal est europeni dar nu numai.
In 2005 agenti de la Biroul de Imigrari din Baltimore au reusit sa intre in legatura cu un cetatean american, pe nume Richard Hatfield, care intermedia astfel de casatorii de convenienta, in schimbul unor sume de bani.
Ultimele casatorii pe care acesta le-a facilitat a fost insa intre doi agenti sub acoperire de la imigrari si doi est europeni.. In acest fel agentii au reusit sa ajunga la biroul avocatului si sa afle cum se derulau astfel de casatorii.
Pe lista celor care ca au efectuat astfel de casatorii ilegale se afla un numar de 20 de persoane.
In urma proceselor imigrantii risca deportarea, iar americanii cu care s-au casatorit, amenzi si pedepse cu inchisoare. (foto: copie din mandatul de perchezitie)

Comentarii

Anonim a spus…
Am auzit si eu")