Fii si tu un Mos Craciun 2008

Ne apropiem cu pasi grabiti de sarbatorile de iarna.
La fel ca si in anii trecuti si anul acesta incercam sa trimitem de Craciun cateva cadouri copiilor din tara, proveniti din familii cu probleme. Am reusit sa cumparam ceva dulciuri, 12 geci de iarna, 12 caciuli si 7 perechi de cizme pentru fete. Avem o clasa de 24 de copii de la o scoala dintr-o localitate din judetul Brasov pe care i-am mai ajutat si in primavara. In josul paginii veti gasi link-ul cu filmul cu ei.
Cei care doresc sa ne sprijine in aceasta actiune v-am ruga sa ne contactati cat mai urgent sa stim pe ce ne putem baza, pentru ca dorim ca in aceasta saptamana sa putem trimite cadourile cu una din companiile de transport colete din Chicago, cu care ia aproape 2 luni sa ajunga.
Puteti fii si voi un Mos Craciun in acest an , facand un copil sau chiar mai multi, sa se bucure de sarbatori .

Va multumim

Intrebari si sugestii: vreausaintreb@yahoo.com


Comentarii

Anonim a spus…
jos palaria pentru ceea ce faci!vrem sa ne alaturam si noi asa ca daca poti sa ma contactezi ar fi super:)
carolina si daniel
Marian Petruta a spus…
Puteti sa ne scrieti pe adresa de email vreausaintreb@yahoo.com, puteti face donatii prin paypal direct pe site in dreapta la rubrica donatii Fii si tu un Mos Craciun si fa un cadou copiilor din Romania, sau daca sunteti in zona Chicago si vreti sa cumparati voi anumite lucruri pentru copii puteti face si asta si chiar sa incurajati si prietenii apropiati care, in masura posibilitatilor, vor sa cumpere niste cadouri la copii.
In trecut am incercat sa facem cadourile aproximativ identice la fiecare copil, dar se pot face si individuale. Important este ca ei sa primeasca ceva. Sugestiile si ideile sunt oricand apreciate.