Locomotiva lui Ștefan Movilă se va împiedica de movila romano-americanilor

Din patru-n patru ani,
Ei vin sa ne cerseasca votul.
Nu prea ne-ofera mai nimic,
Dar vor ca noi sa le dam totul, Votul!

Cam asa ar suna in versuri alegerile parlamentare romanesti, atat cela trecute cat si cele prezente, cu siguranta insa ca nu si cele viitoare, pentru ca nu le vom mai da prilejul.
Votul nostru conteaza! Iar acesta nu se da, ci se obtine, domnilor candidati!
Printre candidatii cat de cat mai de gasit, cel putin in video clipuri pe internet, ca in carne si oase sunt ca si caprele negre, adica ori pe cale de disparitie ori disparuti deja, se numara si candidatul PNL-ului Stefan Movila . Satul de plimbatul pe calea ferata, de facut afaceri cu vagoane si locomotive dansul se gandeste sa ne reprezinte, dar mai mult telepatic ca de avut contact cu romanii din diaspora nu prea, cel putin nu cu cei din America si nu la aceste alegeri parlamentare. Mai mult decat atat dansul incearca sa fie sfios si smerit, ceea ce nu e deloc rau, ne indeamna chiar si cu citate din Sfanta Scriptura, ceea ce iarasi nu este rau. Singura problema este noi am mai vazut, cel putin aici in Chicago, unii la fel de sfiosi care vorbeau de lucruri sfinte, credinta si demintarea, si pe urma ne-am trezit ca-i vedem luati pe sus de baietii cu ochi albastri, de la Biroul Federal de Investigatii.
"Stefan Movila omul potrivit pentru a reprezenta romanii din Statele Unite in Parlamentul Romaniei" ?! De unde pana unde decid liderii unor biserici in numele poporului? In numele cui, decat al lor personal, vorbesc dansii ca-l va sustiea lumea pe pastorul-politician Movila? Se pare ca unii stiu ceva ce noi nu stim, cui o sa dam votul ! Altfel nu-mi explic cum acest candidat are impresia ca romanii din America de Nord , Australia si Noua Zeelanda o sa mearga cu ochii inchisi sa il voteze, fara ca macar sa aiba ocazia sa il intalneasca, sa stea de vorba, sa-i puna intrebari, sa isi spuna doleantele, pasurile, necazurile, problemele, nemultumirile si greutatile.
Pe cine vor sa reprezinte acesti parlamentari daca nu pe oamenii de rand din popor? Iar daca reprezinta poporul, oare n-ar fi cazul ca macar acum dupa aproape 20 de ani de la Revolutie sa coboare in popor si printre oameni? Ne-am saturat sa-i vedem doar in reclame electorale frumos colorate si in clipuri pline de promisiuni. Poporul va vrea printre noi si dintre noi !
Candidata PSD-ului macar promitea ca daca o alege lumea o sa faca una si alta, dansul se pare ca a renuntat la a face promisiuni pentru romanii din diaspora. Ne vrea direct votul.
Din pacate o sa avem grija ca locomotiva domnului Movila sa traga pe linie moarta, nu de alta dar daca dansul nu stie il informam caci calea ferata se termina de cealalta parte a Atlanticului.
Din aceeasi categorie:
Interviu cu Stefan Movila, PNL

Comentarii

Anonim a spus…
Salut, ce mai fac romanii din SUA, Chicago? Vizitati acest site despre nordul Romaniei http://friends87.page.tl