VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Intamplari la Casa Alba (II)



Idile si sex la Casa Alba


Relatiile amoroase extraconjugale la Casa Alba n-au inceput pe vremea lui Bill Clinton. Acest scandal a fost insa cel mai mediatizat, ducand chiar la incercarea de suspendare din functie a presedintelui. Cererea de suspendarea a fost facuta nu pentru ca acesta a avut o relatie intima cu Lewinsky ci pentru ca a negat acest fapt sub juramant.

In 1774 presedintele Thomas Jefferson (al 3-lea presedinte american, 1801-1809) avea 187 de sclavi, a caror inventar il tinea cu meticulozitate, scrierile sale fiind pastrate pana astazi. La scurt timp dupa ce a devenit presedinte, un ziar a publicat un articol in care arata ca Jefferson a pastrat ca si concubina pe Sally Hemings, una din sclavele sotiei sale, de care ramasese vaduv. Presedintele nu a confirmat sau infirmat niciodata povestea. Jefferson a eliberat in schimb din sclavie ( pe unii in timpul vietii sale, pe altii prin testament) pe toti cei cinci copii care se presupune ca i-a avut cu Sally. Acestia s-au numarat printre putinii sclavi pe care Jefferson i-a eliberat.
Cand inca nu ajunsese presedinte si era necasatorit, Jefferson a mai avut o aventura amoroasa cu, frumoasa Betsy Walker, sotia unui prieten, de care primise sarcina sa aibe grija cat timp sotul ei era plecat intr-o misiune.

Presedintele Warren Hardings (1921-1923) a ajuns presedinte cu ajutorul sotiei care s-a ocupat personal de campania lui. Cu toate astea relatia lor intima era ca si inexistenta, acesta avand diferite relatii extraconjugale cu Carrie Fulton Phillips (foto), nevasta unui om de afaceri din Ohio, si mult mai tanara Nan Briton (foto), cu care a avut chiar si o fetita, pe nume Elizabeth Christian. La un moment dat, se spune ca, unul din agentii de la Secret Service a intervenit pentru a opri atacul sotiei asupra presedintelui, care a fost surprins facand sex cu o tanara in debara.
Eleanor Roosevelt, sotia presedintelui Franklin D. Roosevelt (1933-1945) l-a amenintat pe acesta ca va divorta daca nu va inceta sa scrie scrisori de amor lui Lucy Mercer, secretara ei. In aceasta confruntare s-a alaturat chiar si mama presedintelui care l-a amenintat ca il va desmosteni daca nu rupe legatura cu amanta. Pentru a nu afecta cariera sa politica acesta a renuntat la Lucy, dar in scurt timp si-a gasit o alta, pe Missy LeHand. Chiar daca nu a divortat de sotia sa se presupune ca presedintele si prima doamna n-au mai avut niciodata relatii intime. Sotia presedintelui in schimb se spune ca ar fi avut o relatie cu o alta femeie, o ziarista pe nume Lorena Hickok.

Presedintele Dwight D. Eisenhower (1953-1961) a avut se pare o relatie amoroasa cu mult mai tanara Kay Summersby, care era soferul lui personal.

Presedintele John F. Kennedy (1961-1963) este pe departe unul dintre cei mai mari aventurieri care au locuit la Casa Alba. Acesta a avut o relatie cu Ellen Rometsch, sotia atasatului militar de la ambasada Est Germana din Washington DC. Ea se pare ca ar fi spioanat pentru Germania de Est. Cand cei de la FBI au descoperit acest lucru au deportat-o imediat din America. O alta legatura amoroasa a fost cu o alta spioana pe nume Inga Arvad.

Presedintele Kennedy a avut de-a lungul vietii zeci de femei cu care s-a culcat, motiv pentru care acesta a suferit in mod constant de boli venerice. Unele din boli erau asa grave ca puteau provoca chiar sterilitate femeilor, dupa cum declara insasi doctorul presedintelui, Seymour Hersh. Printre cele mai faimoase femei cu care a avut relatii se numara Marilyn Monroe(foto) , Marlena Deitrich, Jayne Mansfield sau Angie Dickinson.
O alta femeie este Judith Campbell Exner care se pare ca avea legaturi cu mafia, fiind ulterior si iubita sefului mafiei din Chicago, Sam Giancana. Se spune ca la un momendat Kennedy a declarat in timp ce fuma marihuana alaturi de o femeie dezbracata, ca asa este de epuizat ca nu este in stare nici sa apese pe buton in cazul unui razboi nuclear.

Dupa asasinarea lui Kennedy in 1963, locul lui a fost preluat de Lyndon B. Johnson,(1963-1969) un alt impatimit al sexului. Noul presedinte dormea separat de sotia sa. Nu intamplator, pentru ca acesta a avut doua amante, relatia cu una dintre ele durand mai bine de douazeci de ani. Se spune ca Johnson a fost chiar suparat la un moment dat cand cineva a afirmat ca Kennedy ar fi avut mai multe femei decat el. Nu de putine ori fete tinere care aratau foarte bine erau racolate si aduse din Texas la Washington DC, unde li se oferea un loc de munca in timpul zilei, iar noaptea erau folosite pentru placerile presedintelui. Johnson se pare ca folosea Biroul Oval pentru escapadele sale amoroase si avea chiar si o sonerie care il anunta cand sotia era prin preajma.

Relatiile amoroase ale lui Bill Clinton (1993-2001) nu au fost doar legate de scandalul Monica Lewinsky. Dolly Kyle de profesie avocat si alte femei au avut relatii cu Clinton, unele inca din timpul cand acesta era guvernator de Arkansas. Printre ele se numara Elizabeth Ward Gracen (fosta Miss America 1982), actrita si modelul Gennifer Flowers, Dolly Kyle Browning sau Sally Perdue (fosta Misss Arkansas). Fostele secretare Kathleen Willey si Paula Johns l-au acuzat de asemenea de hartuire sexuala.
Presedintele George Bush seniorul, tatal actualului presedinte se zvoneste ca a vut si el o relatie amoroasa cu una din secretarele sale, Jennifer Fitzgerald. Relatie care se presupune ca a fost ecranizata in filmul Dave.

Comentarii