O "pitzipoanca" unguroaica se vrea deputat


Dupa ce sa zvoneste ca si-ar fi cumparat voturile trimise prin SMS la Cerbul de Aur, cantareata Anutza-Mariutza Dancs vrea sa ne vorbeasca de la tribuna Parlamentului Romaniei. Si probabil vrea sa o faca in ungureste, reprezentand romanii din colegiul 3.
Candidatura ei este una mai mult decat jenanta pentru o astfel de functie. Nu mi-as fi risipit timpul pe ea daca nu m-as fi gandit ca totusi vrea sa fie aleasa poporului roman, in una din institutiile cele mai importante ale tarii, Parlamentul Romaniei. Jignirea cea mai mare este nesimtirea cu care pagina ei de web este aproape in totalitate in ungureste, de parca ar candidat la Budapesta si nu in Parlamentul de la Bucuresti.
Nici chiar faptul ca este candidata UDMR-ului nu scuza cu nimic situatia.
Cred ca lumea ar trebui sa voteze acest partid si oameni din el atunci si numai atunci cand in platforma lor program o sa putem citi ca obiectiv principal al lor invatarea limbii romane de catre toti ungurii, care au nesimtirea sa traiasca in Romania si sa vorbeasca extraordinar de prost romaneste, si care au o si mai mare nesimtire cand vin in America si spun ca sunt unguri din Transilvania si nu romani de etnie maghiara din Romania!

In plus situl ei arata de parca ar fi un profile pe Hi5 sau Myspace. Cred ca de fapt ea confunda institutia Parlamentului cu aceste situri unde pitzipoancele si cocalarii isi expun pozele cele mai "reusite": fustite cat mai scurte, chilotei cu danteluta, pozitii cat mai provocatoare, forme cat mai incitante si mai apetisante...

Probabil ca singurul avantaj al eventualei sale prezente la tribuna(Doamne fereste si pazeste de asa ceva !), ar fi ca parlamentarii n-ar mai adormi in scaune....

Comentarii

Anonim a spus…
daca si asta ajunge sa ne reprezinte peste patru ani va spun eu sigur ca o avem pe Alina Plugaru in senat
Anonim a spus…
Eu una cred ca cea mai potrivita pt a-i reprezenta pe romanii din diaspora este Ana Birchall. Este un om foarte bine pregatit. Trebuie sa condamnam oportunismul si sa alegem profeionismul dansei, un om al proiectelor care se va lupta pt interesele romanilor.
Anonim a spus…
lasa ma ca si andrei savu a iesit la fel si era in plus