Mircea Lubanovici noul deputat PD-L din partea colegiului 3

Update 3 decembrie
Comunicat catre romanii din Colegiul 3 diaspora
Dragi prieteni,
In primul rand permiteti-mi sa-mi exprim gratitudinea pentru votul istoric din Duminica de 30 Noiembrie 2008, cand pentru prima data in istoria natiunii noastre, romanii din diaspora si-au putut alege reprezentanti in Parlamentul Romaniei. Principalii castigatori ai acestor alegeri sunteti dumneavoastra! Doresc sa va multumesc pentru votul de incredere pe care mi l-ati oferit alegandu-ma ca reprezentantul dumneavostra in Camera Deputatilor si va asigur pe toti romanii din acest colegiu ca voi lupta pentru drepturile noastre in relatia cu Statul Roman si nu numai, asa cum mi-am propus in programul meu politic. Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in aceasta perioada. Multumesc in mod special sotiei si familiei mele, grupului de campanie si suport, prietenilor si consultantilor mei, care prin suportul si sfaturile lor m-au ajutat sa ajungem aceasta zi. Ii felicit cu aceasta ocazie si pe contra-candidatii mei, cu care sunt deschis sa conlucrez pentru binele tuturor romanilor, iar acelor romani carora nu le-am castigat votul in aceasta Duminica le promit ca le voi asculta vocea, fiind si reprezentantul lor. Folosesc momentul acesta pentru a face un apel la unitate si cooperare intre toti romanii din diaspora in numele binelui comun, ca sa putem realiza ceea ce ne-am propus impreuna. Raman deschis la sugestiile venite din partea dumneavoastra si va asigur ca imi voi da toata silinta in rezolvarea favorabila, in limita legii, a problemelor membrilor comunitatii romanesti din colegiul pe care il reprezint.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Mircea Lubanovici Deputat Colegiul 3, Circumscriptia 43 (Diaspora)
Domnul Mircea Lubanovici a fost confirmat in functia de deputat din partea Statelor Unite, Canada, Australia si Noua Zeelanda.

Camera Deputatilor

Colegiul 1 - William Gabriel Brânză (PD-L)
Colegiul 2 - Tudor Panţîru (PSD+PC)
Colegiul 3 - Mircea Lubanovici (PD-L)
Colegiul 4 - Iosif Koto (UDMR)

Senat
Colegiul 1 Viorel Badea - PD-L
Colegiul 2 Luca Raymond - PNL


Comentarii

Anonim a spus…
Jenant, un fotograf ajuns deputat. Un buticar, cum se zice... Este o rusine nationala, votul uninominal este un esec. A fost pus in practica prin cardashia dintre cultele protestante si neo-protestante si Basescu Traian, care vrea sa fie reales, cu ajutorul fratesc. Stati si scrieti pe bloguri, si astia vor suge banii dela bugetul Romaniei, si vor intoxica cu doctrina penticostala tara, Romania. Cu pace, dela un frate din NY care nu a votat jigodiile...
Anonim a spus…
Unii cu facultati inalte au furat si fura in continuare in Romania, poate ca unii oameni n-au nevoie neaparat de 2-3 facultati sa poata face treaba.Le este destula experienta de viata si cea in afaceri.
Intai sa-l lasam sa vedem daca va face sau nu treaba si pe urma sa criticam.
Daca a ajuns in frunte este pentru ca l-a votat lumea. Daca n-au fost in stare romanii sa iasa la vot si sa voteze pe altcineva foarte bine, sa taca din gura si sa isi vada de treaba!
Marian Petruta a spus…
Votul uninominal este un inceput. Dl. Lubanovici va fi urmarit pas cu pas in ceea ce va face in continuare pentru comunitatea romaneasca din zonele pe care le reprezinta.
Dansul impreuna cu dl. Chivu a fost sustinut atat de ortodoxi cat si de baptisti, penticostali, catolici etc...
Anonim a spus…
Sper ca totul sa fie bine pentru Romania si pentru romanii de pe mapamond. As vrea sa stiu mai mult despre Mircea Lubanovici si despre Badea Viorel.Unde sunt si cu ce se ocupa, daca se poate.
Toate cele bune,
Margareta
Marian Petruta a spus…
infirmatii despre noul deputat gasiti pe :
www.lubanovici.us
Marian Petruta a spus…
http://www.viorelbadea.info/