PCMNR- Partidul Celor Multi Necajiti si Razvratiti

Atentiune , Atentiune! Comunicat de mare importanta pentru romaneasca natiune. Cititori cu mic cu mare de la radio, TV, ziare, vreau sa va somez, am decis sa candidez!
Imi fac partidul meu, il formez, organizez, iar la anul impotriva lui Basescu, o sa candidez.
Cum?! Nu am sanse?! Nu ma cunoaste nimeni ?! Si ce daca? Poate ati uitat sau nu stiati ca peste 60% din populatia cu drept de vot a Romaniei nu s-a prezentata la vot. Pe ei cine-i reprezinta? Ei cu cine voteaza? Asta inseamna ca am sansa sa formez cel mai mare si mai tare partid politic din Romania. Nici macar nu vom mai avea nevoie de aliante. Le vom spune adio PSD-ului, UDMR-ului, PDL-ului si PNL-ului pentru totdeauna, ca toti sunt o apa si-un pamant. Le vom cumpara locuri de veci .... in opozitie.
Nici macar n-am sa promit oamenilor ca le voi da ulei, faina, zahar si galeti in campania electorala. Ii voi face pe toti membrii de partid si ca atare tot ce are partidul au si ei. Pot sa pastreze tot, nu mai dam pomana nimanui.
Pentru ca partidul o sa-i includa pe toti cei care au fost marginalizati, neglizjati, frustrati si suparati, am decis ca sa-l numesc Partidul Celor Multi Necajiti si Razvratiti. Multi, dar hotarati!
Cum?! Sansele de reusita sunt de 1 la 1 milion?!
Deci am o sansa, totusi!
Candidez !

Comentarii

Anonim a spus…
Referitor la candidatul ptr Diaspora care a pierdut cu succes Stefan Movila, ma intreb cum de oameni de calibru si carisma, au stiut istoria nu chiar frumoasa a lui Movila si au sustinut cu caldura participarea lui pentru postul de Senator sau Parlamentar ptr Diaspora Romana. Pai el are probleme mari si grave in tara, dpdv financiar si nu numai. Se pare ca exista un mandat de trimitere in instanta pentru numele Movila Stefan. Cu toate astea, a mizat pe imunitatea pozitiei ca sa scape de acuzatii. Si ma intreb cum de a fost sustinut de cei care au stiut "cararile" lui intortocheate???
Ar trebui aratat pe fatza cine si ce a facut Movila.
Marian Petruta a spus…
pe numele lui Movila existau tot felu de acuzatii de acum cativa ani, dar nu exista nimic concret in prezent, motiv pt care unii l-au sustinut, plus ca multa lume probabil ca nici nu a cautat sa vada ce si cum a facut respectivul.
Anonim a spus…
Cind ma gindesc cu cita mindrie sustinea PD-L "ei cu ei, noi cu voi" si cu cita aversiune huleau trandafirii PSD-ului.Cred ca ar trebui sa schimbe formula in EI CU EI, NOI TOT CU EI ce daca ne-ati votat? PROSTILOR! Cam asta inteleg eu acum din plitica romaneasca.
Marian Petruta a spus…
...cu cat zel acuza Boc pe cei din PSD de una si alta....cititi articolul De ce?! actualizat