VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Informatii utile pentru Romanii din Colorado dar nu numai

Redau mesajul primit la redactie din partea Consulatului Romaniei:


Solicitantii de servicii consulare ar trebui sa consulte pagina noastra de internet: http://www.consulateromania.net/viza_ro_2.html , urmand ca nelamuriri sa le adreseze direct la adesa de e-mail http://us.mc11.mail.yahoo.com/mc/compose?to=consulat@consulateromania.net , in atentia domnului consul.

Pentru persoanele care doresc sa inregistreze nasterile copiilor si sa primeasca certificate de nastere romanesti pentru copii, rog sa consulte pagina: http://www.consulateromania.net/viza_ro_203.html , cu rugamintea sa solicite din timp o clarificare a cetateniei romane si eliberarea unei dovezi corespunzatoare, prin posta, mai ales in cazul in care nu detin pasapoarte romanesti de mai multa vreme sau nu au avut pasapoarte romanesti valabile la data nasterii copiilor. Cererea de clarificare a cetateniei romane se imprima la: http://www.consulateromania.net/viza_ro_205.html , punctul nr.4 sau direct formularul la: http://www.consulateromania.net/formulare/FormularClarificareCetatenieRomanacuinstructiuni.doc .
Pentru persoanele care solicita pasapoarte romanesti si nu au statut permanent aici in SUA, este necesar sa prezinte Cartea de identitate romaneasca sau buletinul de identitate, valabile (neexpirate). In cazul in care nu detin buletine valabile, vom intocmi la Denver o procura, cu fotografii, prin care vor imputernici pe cineva in Romania sa le obtina Cartea de identitate.

Este bine ca persoanele sa vina cu toate actele pe care le detin, in original.

Pentru persoanele care nu detin acte de stare civila in original, pot sa-si obtina alte certificate originale prin consulat la pagina: http://www.consulateromania.net/viza_ro_204.html . Aceste certificate recomand sa fie solicitate prin posta.--

Comentarii