Multe stiri negative in saptamana care se încheie la Chicago

Un numar de 450 de angajati ai companiei metalurgice ArcelorMittal din zona industriala Chicago vor fi lasati pentru doua saptamani pe liber ca urmare a cererii scazute de metal la nivel mondial.
Senatorul de Illinois, Roland Burris, cel care a fost nominalizat de catre fostul guvernator Rod Blagojevich, in locul ramas liber dupa plecarea lui Barack Obama, este presat sa demisioneze. Acesta se pare ca ar fi mintit sub juramant ascunzand faptul ca ar fi avut numeroase conversatii cu Blagojevich inainte sa fie propus ca senator.
Un numar de 6 persoane din industria imobiliara si bancara au fost arestate in Chicago saptamana aceasta pentru fraude de 10 milioane de dolari, savarsite intre 2002 si 2007. Deocamdata nici un roman printre ei dar n-am sa fiu surprins sa vedem pe viitor.
Doi soldati, Jeremy Bessa si David Hurt, de 26 si 36 de ani, nascuti in suburbiile orasului Chicago, care erau in misiune in Afganistan au fost ucisi in urma unei explozii provocate de o bomba improvizata.

Trei tineri cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani au fost impuscati in cursul zilei de Vineri in zona de sud a metropolei, in apropierea unei scoli, faptasii au scapat insa.

Comentarii