VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Statia energetica Rovinari a primit mita de la un american

Se pare ca si americanii dau spaga romanilor.....

Richard Morlok, în vârstă de 55 de ani, fostul director financiar al unei companii din Orange County, California care proiecteaza si produce valve (robinete) destinate industriei de petrol, gaze si energie electrica, a recunoscut ca a dat mita complexului energetic de stat de la Rovinari.
China, Corea, Romania si Arabia Saudita se numara printre tarile care au primit aproximativ 628,000 de dolari drept mita intre 2003 si 2006 in schimbul unor contracte cu firma californiana. In urma acestor contracte obtinute ca urmare a coruptiei, compania lui Morlok a castigat un profit de 3,5 milioane de dolari.
Mario Covino , cetatean italian rezident in California, fost director de vanzari al companiei a recunoscut si el luna trecuta ca a dat mita unor companii de stat din Brazilia, China, India, Corea, Malaezia si Emiratele Arabe Unite pentru a obtine contracte.

Morlok urmeaza sa-si primeasca sentinta pe 20 Iulie, 2009 si risca pana la 5 ani de inchisoare.

ps: Sunt extrem de curios daca autoritatile romane vor demara o ancheta in acest caz pentru a afla cine sunt cei care au incasat mita si cum s-au incheiat aceste contracte dubioase din bani de la stat !

Comentarii