VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Un fan Chicago Bears a primit o nota telefonica de 28,067.31 de dolari

Americanii sunt impatimiti dupa fotbalul american, iar Wayne Burdick din Schaumburg, o suburbie a metropolei Chicago nu este nici el o exceptie. Acesta nu a putut rata un meci de fotbal al echipei sale favorite Chicago Bears nici cand a fost plecat, in noiembrie anul trecut, intr-o croaziera in Caraibe. Pentru ca se afla acostat in portul din Miami asteptand plecarea spre Caraibe, Wayne s-a conectat cu laptopul la internet si-a urmarit aproximativ doua ore si jumatate de meci. Revenind acasa , la sfarsit de luna acesta a primit o nota telefonica surpriza la celular, de la compania AT &T. Aceasta depasea 28,000 de dolari, cand in mod normal ea era undeva la 220 de dolari. Bineinteles ca a sunat la compania telefonica convins ca este o gresala. Cei de la AT&T l-au informat insa ca factura este cat se poate de reala pentru ca a folosit telefonul sa se conecteze la internet fiind taxat rate internationale. Pentru ca abonamentul sau ii oferea conectare nelimitata la internet si in momentul utilizarii nu se afla in ape internationale, Wayne nu s-a lasat induplecat de raspunsul primit de la compania telefonica. El le-a trimis inclusiv dovada faptului ca in timpul vizionarii meciului nava de croaziera nu parasise inca portul Miami.
Pentru ca dupa multe convorbiri si negocieri a reusit sa reduca factura doar la 6,000 de dolari s-a decis sa le scrie celor de la publicatia Chicago Sun-Times , mai precis ziaristei Stephanie Zimmerman care are o rubrica destinata special unor astfel de cazuri. Dupa publicarea acestui caz in paginile ziarului, cei de la AT&T i-au eliminat intr-un final factura fantoma.
Pentru ca echipa de fotbal Chicago Bears nu a avut o prestatie foarte buna in sezonul trecut, Wayne Burdick a constatat ca pasiunea lui pentru fotbal poate fi uneori nu doar dureroasa ci si extrem de costisitoare.

Comentarii