VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Sears Tower isi schimba numele

(foto cu Sears Tower facuta de mine in 2007)
Prima data cand am auzit saptamana aceasta la radio discutia am crezut ca este o gluma. Pe urma am citit un articol in Chicago Tribune, si se pare ca stirea este reala.
Sears Tower, cel mai inalt zgarie nor din Chicago si din America, si al treilea din lume, isi va schimba numele, urmand sa fie denumit Willies Tower.
Willis Group Holdings, o companie de asigurari din Londra va fi cea care va ocupa mare parte din etajele cladirii, in contract fiind prevazuta si schimbarea numelui din Sears in Willis.
In 1973 cand sa inaugurat cladirea era cea mai inalta din lume( 108 etaje si 442 metri inaltime), iar numele de Sears Tower, a fost preluat deoarece cea mai mare companie de vanzari cu amanuntul, Sears, Roebuck & Co isi avea birourile in aceasta cladire.
Cu toate ca in 1992 compania Sears si-a mutat birourile intr-o suburbie nordica a orasului Chicago, numele a ramas in continuare.
Localnici nu sunt deloc incantati de noua schimbare de nume si considera ca si de acum incolo oamenii for folosi tot numele de Turnul Sears.

Comentarii