VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Actorul Kirk Cameron intre faima si credinta

Pentru ca multi americani au sarbatorit astazi Pastele, personajul pe care vi-l prezint in cele ce urmeaza este oarecum in ton cu aceasta sarbatoare.
Este vorba de actorul Kirk Cameron, foarte popular aici in America pentru rolul din serialul de televiziune Growing Pains de la sfarsitul anilor '80, dar si mai popular in prezent prin stilul de viata pe care-l are.
Kirk si sotia lui (foto) locuiesc in California dar au petrecut sarbatoare Pastelor aici la Chicago.
Kirk este casatorit cu Chelsea, fosta actrita si ea, pe care a cunoscut-o in timpul filmarilor. Acestia au o familie formata din sase copii. Ce este de admirat la ei, tinand cont de stilul tumultos de viata al vedetelor din Hollywood, este faptul ca au 18 ani de casatorie la activ, iar patru dintre copiii lor sunt adoptati.
Anul trecut Kirk a scos o carte autobiografica intitulata Still growing. Intamplator am gasit-o pe raftul cu noile aparitii de la biblioteca in toamna trecuta si n-am mai lasat-o din mana pana n-am citit-o chiar in acea dupa-amiaza, acolo pe loc. Daca aveti ocazia sa o cititi v-o recomand.
Am sa va las insa sa aflati din filmele de mai jos, despre cum a ajuns ca in plina ascensiune in cariera sa profesionala, si in ciuda faimei si banilor pe care le-a dobandit, Kirk, sa-l caute totusi pe Dumnezeu si sa isi schimbe stilul de viata. (foto: Kirk si Leonardo DiCaprio)







Kirk la Chicago de Paste






Kirk povestind despre Dumnezeu si credinta cu un grup de gangsteri de pe strada.




Fire Proof- un film aparut anul trecut si in care are rolul principal. Kirk Cameron joaca rolul unui pompier care salveaza vietile oamenilor, dar care are probleme cu sotia si este aproape de divort.



Comentarii