VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Carrie Prejean's best answer

Chiar daca raspunsul frumoasei californience Carrie Prejean (foto), finalista la Miss USA, la intrebarea despre legalizarea casatorilor intre homosexuali, nu i-a convenit cel putin unuia din membrii juriului, acesta a fost unul excelent: "...in my country and in my family, I believe that a marriage should be between a man and a woman. No offense to anybody out there. But that's how I was raised and that's how I think that it should be between a man and a woman".
Cu alte cuvinte casatoria se face doar intre un barbat si o femeie, fara a lasa loc de speculatii celorlalte anormalitati.
In ciuda faptului ca, raspunsul, ar fi influentat decizia finala a juriului, titlul de Miss USA, fiind acordat concurentei din Carolina de Nord, Kristen Dalton, principiile sanatoase de viata pe care le ai, sunt mult mai importante decat castigarea unui concurs, fie el chiar si Miss America.

Comentarii

Anonim a spus…
Bravo pentru ea, a dat dovada de demnitate. Casatoria intr-adevar este ceva sacru intre un barbat si o femeie. America a luat-o razna cu legalizarea anormala a relatiilor mizerabile dintre gay.
AD a spus…
Demnitate da, inteligenta nu prea.

Relatiile alea "mizerabile" sint relatii de iubire, banuiesc ca nu vrei sa discutam ce lucruri "mizerabile" fac cuplurile heterosexuale la ele acasa. Si cind doi oameni se iubesc ce treaba ai tu?

Ca e "legal" sau nu (e legal evident din moment ce nu intri la inchisoare pentru asta) tot o sa trebuiasca sa-ti inveti copii despre asta. Daca te faci ca nu exista sau ca sint "anormale" nu le faci deloc sa dispara.

Iar in Europa e mult mai "legal" decit in "America"...
loreley a spus…
Nu stiu cat de sacra poate fi casatoria, cred ca este prea mult spus. Cert insa este ca atitudinea ei a fost intradevar demna. Este mare lucru sa ai curajul sa spui ceea ce gandesti, cu riscul sa nu placa celor care te asculta. Si cu atat mai mult, cand stii ca rezultatul unui concurs poate fi influentat de opinia ta.
Pe de alta parte, ar fi bine sa nu mai condamnam ceea ce nu intelegem. Nu stiu ce presupune o relatie homo- si-i multumesc Domnului ca m-a facut hetero-. Dar faptul ca eu sunt intr-un fel, nu-mi da dreptul sa arunc cu noroi in ceilalti, altfel decat mine. Se numeste toleranta si cred ca am fi mai oameni daca am fi un pik mai nerestrictivi....
Anonim a spus…
Tolerand "relatiile astea de iubire" ai sa ajungi sa descoperi sentimente asemanatoare intre fiinte umane si...animale. Si atunci ai sa fi la fel de liberal ?
Este vizibila degradarea morala a socitatii umane in care traim, peste tot, pe toate meridianele.Undeva sta scris negru pe alb ca "odata venita Lumina in lume, oamenii iubesc mai mult intunericul..." Nimic mai adevarat!
Marian Petruta a spus…
casatoriile intre persoanele de acelasi sex ar trebui recunoscute si legalizate atunci cand un cuplu doar de barbati sau doar de femei vor putea sa aiba copii fara ca sa fie nevoie de participarea ambelor sexe. De cand anormalitatea trebuie sa devina normalitate? Va intreba pe voi cei care vi se par normale aceste relatii v-ati nascut oare dintr-o MAMA si un TATA, sau doi tati sau doua mame?!
loreley a spus…
cred ca am fost inteleasa gresit. NU am spus ca mi se par normale si nici ca ar trebui legalizate. Doar ca nu arunc cu pietre. Posibil sa fie o boala, asa au fost facuti, nu cred ca depinde de ei....nu este o alegere a lor. Asa s-au nascut. Si daca noi ii marginalizam, si aruncam cu noroi in ei de parca ar fi niste leprosi...ii vindecam? Devin normali? Parerea mea este ca mai bine-i acceptam si nu punem asa mult reflectoarele pe ei..au si ei dreptul la viata...
Anonim a spus…
Cea mai puerila afirmatie ca sunt bolnavi. Nimic mai fals. Sunt mai sanatosi ca toti laolalta de aici. E doar un moft, e doar o chestiune de pasine legata cu fitil. Cei care au inclinati sexuale deviante nu sufera cu absolut nimic. Au doar pasiunea de a imbina frumosul cu placerea, aromele cu sudoarea, lichidele cu papilele gustative. Ei pretind ca ar fi o modificare genetica dar nu e. Stiintific s-a demonstrat! Nu exista nici o modificare in ADN-ul lor. E un moft al societatii parfumate de prea multa libertate de exprimare. Daca ar trai bunicii mei cred ca ar zice ca lumea a innebunit complet daca ar vedea casatorii legalizate la notar, canale tv cu conotatie erotica, magazine de profil XXX . Traiasca democratia mondiala! Poate demonocratia!