Gigi Becali arestat...pardon insotit la Politie...


Se pare ca nu doar Blagojevich are parte de zile tulburi.
Marele "razboinc, voievod, imparat al luminii, pur sange...etc" Jiji Becali dansa ieri la ProTV pe manele, iar azi a fost luat de mascati si arestat pentru 24 de ore. In sfarsit cred ca i-a pierit pofta de a mai fi arogant fata de tot ce misca in tara romaneasca.

Cu mandat de retinere politistii doar il insotesc pe Becali in masina sa personala..... foarte jenanta si de-a dreptul ridicola POLITIA Romana. O mascarada ieftina, care nu face decat sa-l popularizeze pe Becali.

Mascarada "arestari"...

Comentarii

Diasporeanu a spus…
Imi este lehamite numai sa privesc asemenea stiri afumate cu toata atitudinea asta bolsevica a Andreei Esca. In Romania se tolereaza aceasta manifestare schizofrenica a pacientului Becali Gheorghe, si ce e culmea este ca a reusit sa isi faca si Partid Politic. Ce este si mai dezgustator este ca apare pe posturile Tv unde se da in stamba oripiland o tara intreaga. Orice elev de scoala generala isi poate da seama ca actiunea Politiei cu trupele speciale cu tot nu e altceva decit defaimarea imaginii si asa putrede a pacientului Becali. Ce deranjeaza mai mult este ca autoritatile de Stat nu au actionat de la bun inceput impotriva acestui megalomaniac. Cum e posibil sa fie tolerat atita timp si sa apara si in campanii prezidentiale. Eu cred ca daca acest Becali ar fi trait pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza era demult facut conserva de papica pentru caini. Sau daca era contemporan cu Constantin Brancoveanu era demult mai scurt cu un cap acest Becali.
Ne facem tara de batjocura. Ne mai miram de ce europenii scuipa in san cind aud de pretentiile romanilor. Afirm cu placere ca nu mi-am instalat Cable Tv cu acces la programele romanesti Tv pentru ca nu as avea ce sa vizionez. Doar mi-as face dureri de fiere, ce altceva poti avea cind urmaresti o tzatza ca Esca?
Cu regret desavirsit ca m-am nascut intr-o tara din Estul Europei, renunt la cetatenia romana pe loc.