VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

O romanca arestata in Chicago dupa ce s-a plimbat cu o ambulanta furata

Update: Cu promisiunea de a primi ajutor din partea comunitatii romanesti Estera Bulbucan ar fi trebuit sa fie fie eliberata conditionat din inchisoare in cursul zilei de ieri, dupa ce tribunalul a decis impreuna cu celelalte autoritati sa renunte la principalele capete de acuzare, urmand ca incadrarea juridica sa fie schimbata, pedeapsa fiind mult mai redusa. Voi reveni cu amanunte.
O ambulanta lasata pornita si nesupravegheata in fata spitalului Advocate Lutheran General Hospital din Park Ridge, o suburbie nordica a metropolei Chicago, a fost luata ilegal, in cursul zilei de luni, de Estera Bulbucan, in varsta de 25 de ani. Aceasta a condus ambulanta pana in centrul orasului Chicago, in apropiere de Millenium Park.
Cand unul din paznicii parcului s-a apropiat de ambulanta aceasta a intrat cu masina pe iarba din parc si a inceput sa faca ture in cerc. La scurt timp a fost anuntata politia care a arestat-o, informeaza cei de la CBS2Chicago.
Aceasta urmeaza sa aibe infatisare la tribunal pe 4 Mai, pe numele ei fiind stabilita o cautiune de 30,000 de dolari.
Estera Bulbucan se pare ca a avut de curand probleme familiale, fiind foarte stresata de batalia dusa pentru a nu pierde custodia copilului. In plus si-a pierdut locul de munca, iar masina personala cumparata de curand i-a fost reposedata de banca, declara fratele romancei, Flavius Bulbucan.
Politia a declarat ca nu stie cu precizie motivul pentru care romanca a furat ambulanta.

Comentarii

Anonim a spus…
Ca si cum nu ar fi indeajuns ce fac romanii prin lume, mai asta trebuia. A clacat femeia de necaz, nu cred ca e de "meserie"...la un mare necaz si mai ales ca i s-au acumulat....a purjat....prostii.
Marian Petruta a spus…
da, e pacat ca a ajuns in situatia asta, mai mult ca sigur datorita problemelor care s-au acumumulat.
o sa incerc sa o contactez sa vedemm daca are nevoie de ceva ajutor sau suport.