VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Revolta de la Chisinau

Protestele din ultimele zile ale tinerilor moldoveni, au dus la declaratii acuzatoare ale presedintelui moldovean, Vladimir Voronin, cum ca Romania s-ar afla in spatele acestor actiuni de protest. Ambasadorul roman în Moldova, Filip Teodorescu, si Ministrul-consilier al Ambasadei, Ioan Gaborean au fost declarati persoana non-grata si au la dispozitie 24 de ore sa paraseasca Republica Moldova. Ministrul roman al Afacerilor Externe a respins insa acuzatiile aduse.




Protestul a degenerat in violenta

Declaratii ale primarului din Chisinau

Comentarii

Anonim a spus…
Eu cred ca este mult mai important faptul ca in Rep. Moldova se incalca drepturile si liberattile omului, decat acuzatiile lui voronin la adresa Romaniei. Comunistii vaneaza elevi si studenti, acesti copii sunt bagati in dube si dusi in directii necunoscute. Jurnalistii romani sunt arestati, interogati si expulzati din tara.
Si in tot acest timp Romania este suparata pentru ca are nevoie de vize sa intre in Moldova si OSCE, EU si SUA recunosc alegerile si modul in care voronin a "inabusit violentele".
Costi a spus…
da, actiunile comunistilor de la Chisinau amintesc de represaliile din romania de al inceputul anilor 90, ordonate de iliescu.