joi, 23 aprilie 2009

Lucian Nanau cautat de FBIIntr-un comunicat primit astazi de la Biroul Federal de Investigatii, acestia fac un apel catre public pentru a-l gasi pe romanul Lucian Nanau. In varsta de 44 de ani cu ultimul domiciliu situat la 1420 North Maplewood in Chicago, acesta a fost pus sub acuzare in decembrie 2006 de catre un juriu din Chicago, impreuna cu alte 20 de persoane, pentru licitatii frauduloase savarsite pe internet. Victimele erau facute sa creada ca au sanse reale de a castiga licitatia, dupa ce intr-o prima faza o pierdusera, dar li se cerea sa trimita banii in avans folosind serviciile Western Union. Se estimeaza ca peste 2,000 de persoane au fost inselate cu o suma care depaseste 5 milioane de dolari.
Nanu are aproximativ 1,83 m inaltime, 90-95 kg, par castaniu, ochi caprui iar pe obrazul stang are o cicatrice verticala de la ochi pana aproape de maxilar. Era cunoscut si sub porecla de Scarface, Philip Dormier sau Joe Mayers.
Cei care pot da informatii pot contacta biroul FBI sau cel mai apropiat consulat/ambasada americana.
2111 W Roosevelt Rd.
Chicago, IL, 60608.
Phone (312) 421-6700

Cititi si :

5 comentarii:

Anonim spunea...

Si sa vedeti cine devine peste noapte mare om de afaceri in Romania.Asa sunt multi afaceristi de astia in toata tara.

Anonim spunea...

asta e unchimiu de-al 2lea:))...ce nebun... asa nea lucica good job

Jeo spunea...

ai idee unde e acum unchiul tau?!? de unde ziceai ca e din Romania, ce oras?

Anonim spunea...

eu il cunosc, acum vreo 7 ani a fost la mn acasa, aveau eu vreo 7-8 ani, e ruda aproapiata cu mn...dar nu stiu unde se afla..nu am mai vb cu el de atunci, cand ne-a vizitat ultima oara...

Jeo spunea...

de unde e de loc din tara? mai are frati surori acolo?