O britanica de 66 de ani va deveni in curand mama


Una din cele mai in varsta femei din lume care va deveni mamica este, Elizabeth Adeney, o femeie de afaceri din Marea Britanie in varsta de 66 de ani. Aceasta este in luna a opta de sarcina si a starnit deja numeroase discutii in ceea ce priveste varsta pe care o are. Pentru ca in Anglia majoritatea clinicilor de specialitate nu mai ajuta femeile sa devina insarcinate, aceasta a plecat in Ucraina unde fertilizarea in vitro nu este supusa unor reguli stricte.
Acum cativa ani o romaca, tot de 66 de ani, devenea cea mai batrana mama. Titlul i-a fost furat insa de o indianca anul trecut care la 70 de ani a dat nastere la un baiat si o fetita.

Video

Comentarii

loreley a spus…
mai, s-a tacnit lumea asta! oare de ce natura a facut femeia prolifica pana la 48 ani...asa, de moft? Nu cumva pentru ca pe urma varsta inaintata nu-i mai permite sa-si creasca si educa puii? Ca doar este stiut ca unui pui de om ii trebuie nici mai mult, nici mai putin de 20 ani ca sa ajunga adult..ca doar n-om fi soricei sa ne maturizam in doua luni...
Of, si cat mi-am zis sa ma abtin sa mai fiu caustica...si uite ca tot am postat un comentariu acid!
Mamicutza a spus…
femeile moderne fac intai cariera si nu mai au timp de altceva si abia pe la 60 de ani isi amintesc ca daca ies la pensie nu are cine sa le dea o cana cu apa....si atunci se apuca de fabricat copii.
loreley a spus…
Pai coana asta o sa intre la menopauza la 93 ani draga...Macar la noi ce intra fie cit de adinc, ioi......nu e pacat. Imagineaza-ti ce offuscati sunt masculii, saracii de ei sunt si la 40 ani care nu mai sunt vrednici.
loreley a spus…
mai...cred ca cineva are chef de bascalie folosindu-se de numele meu. Eu nu am postat decat primul comentariu...despre ultimul habar nu am. Nu este un gest chiar frumos sa mi se foloseasca numele...caci mi-este greu sa cred ca o cheama Loreley....dar vad ca lasitatea de-a te ascunde in spatele anonimatului, sau numelui altuia...este epidemica pe-aici. Ma rog, asta e...
Marian Petruta a spus…
da, nici eu n-am observat decat acum, vad ca nu era de pe contul tau , asa ca cine stie o fi cineva caruia ii place foarte mult numele tau.....:)