VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Bernard Medoff ia 150 de inchisoare

decembrie, 2010
Unul din baietii lui Madoff s-a spanzurat, cu o lesa de caine, saptamana aceasta in partamentul sau din New York, datorita presiunilor la care a fost supus si proceselor pe care pagubitii i le-au intentat familiiei lui si impotriva celor care s-au aflat la conducerea companiei tatalui sau..

Bernard Medoff ia maximul de pedeapsa, 150 de ani de inchisoare,sau mai simplu inchisoare pe viata, pentru frauda pramidale in care a pagubit investitorii de zeci de miliardele de dolari.
Medoff care are 71 de ani si-a cerut scuze inca o data fata de familie si investitori pentru fapta savarsita, informeaza AP.

Povestea lui Madoff

Cititi si:
Bernard Madoff un Ioan Stoica al investitiilor americane
Madoff a pledat vinovat

Comentarii

Anonim a spus…
Mi-a picat in mina citeva ziare tiparite in Romania si am ramas uimit de atitudinea mioritica fata de viata de dincolo de Atlantic, de fapt fata de viata de dincolo de frontiera cu Ungaria. Dupa ce am frunzarit paginile, dezgustat de reclamele facute vrajitoarelor tiganci cu "mare har" (diavolesc) in facerea de bine si reclame odioase la ghicitoare care mai de care colorata la chip, m-a izbit un articol despre Pacepa. Daca ati avea ocazia sa cititi opiniile romanilor despre Pacepa si mai ales a unor redactori cu "renume" din publicatii asa zise libere ati rama uimiti. Citind articolul din ziarul respectiv aveam impresia ca simt ura si repulsia tovarasilor fata de occident si fata de America in general. Ma socheaza in general pozitia bucurestenilor fata de noutatile din occident. Pozitia miticilor fata de americani pur si simplu SPERIE. Ma ingrozesc la ideea izbucnirii unui conflict militar in regiune si ma intreb oare ce vor striga in gura mare dragii de ei tovarasi democratici din Romania ? "Unde sunt americanii.... ? "
Si mirama-s daca li se va raspunde!