VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Continua curateania in fraudele din domeniul imobiliar la Chicago

Un numar de 41 de persoane au fost arestate si puse sub acuzare pentru fraude in domeniul imobiliar la Chicago.
Printre cei arestati se numara un vice presedinte al unei companii care elibera titluri de proprietate, brokeri de imprumuturi, ofiteri bancari, investori, evaluatori si avocati.
Printre capetele de acuzare se numara supra evaluarea proprietatilor si delapidarea bancilor cu sume care totalizeaza aproape 50 de milioane de dolari.
Printre ei nu se afla inca nici un roman.
Se afla cel putin un roman pe lista celor care au facut fraude si au fost pusi sub acuzare in Portland , statul Oregon, informeaza The Oregonian. Joel D. Surprenant, Michael Duc Han si Benjamin Lucian Lucescu sunt acuzati de obtinere frauduloasa de imprumuturi bancare. Intre 2004 si 2007 Lucescu, care lucra pentru compania American Capital Mortgage, se pare ca ar fi aplicat pentru cinci imprumuturi bancare pentru aceeasi persoana, falsificand documentele de aplicare.
Aceeasi treaba se pare ca au facut si ceilalti doi.

Povestea de "succes" a unui "investitor" in domeniul imobiliar.

Comentarii

Anonim a spus…
Ziarul local Sacramento Bee din data 06.26.2009 publica un articol referitor la un grup de cetateni americani care au fost investigati pe parcursul a 4 ani de cercetari minutioase in ceea ce priveste acordarea de Statut de Rezidenta prin acordarea de Azil Special cetatenilor persecutati pe diverse motive in tarile de origine. Printre doi cetateni indieni naturalizati americani, este si un roman, Iosif Caza 43 ani care in ultimii 10 ani a exercitat functia de transaltor interpret la High Court of Justice Sacramento Hall. Romanul a introdus in America numeroase persoane cu statut de azilant persecutat pe diverse criterii etno-religioase. Actualmente procesul penal este pe rol oferind sansa de plata a unei sume Bail Out iar sentinta finala in procesul penal va fi oferit in octombrie 2009.
Persoanele care au patruns in America cu ajutorul acestui individ au beneficiat de suport financiar (Wellfare, Social Security, Medical Insurance) pe toata perioada sederii de la obtinerea documentelor oficiale ca azilanti in Statele Unite.
Asteptam cu surprindere finalul acestui proces indelungat.