VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Cum se fac cei mai simplii 100$ ?!


Recesiune, creditul se cam evapora, bani putini la banci si totusi poti sa faci bani fara prea mult efort in America. Only in USA....!

Cei de la banca Chase ofera 100$ sau chiar pana la 200$ doar ca sa te aibe client la ei. De obicei sa poti aplica trebuie sa primesti oferta promtionala de la ei si sa nu mai fi avut cont la ei anterior, cel putin in ultimele 6 luni. Regula e simpla, deschizi un cont de checking si depui minim 100$ in cont si ei iti fac cadou altii 100$ pe care ti-i posteaza in cont dupa cateva zile. Singura conditie este sa pastrezi contul activ minim 6 luni si sa faci 5 tranzactii cu cardul pe luna, in caz contrar se aplica o taxa de cativa dolari pentru intretinerea contului. Daca deschizi un saving account mai primesti 50$. Doar ca acolo suma depusa ceruta este de 1,000$. Daca mai deschideti si un credit card va mai dau baietii inca 50$. Si uite asa pe nesimtite te trezesti cu 200$ cat doua sau trei zile de munca pentru unii. Si sa mai zica cineva ca e rau in America....
O amica venita de curand din Romania tocmai s-a bucurat si minunat zilele acestea de cat de rapid se pot face 100$.
Alte banci precum TCF au si ele oferta la deschiderea de cont: 50$ in cumparaturi la unul din lanturile de magazine din zona. Sigurul dezavantaj este ca baietii te taxeaza cam 11-12 $ pe cecuri, lucru care bineinteles nu ti-l spun cand semenzi contractul de deschidere de cont. Cum minimul de depozit ca sa deschizi contul este 25 de dolari, iar dupa cateva zile acestia iti deduc 11-12 $ pentru cecuri, daca ai proasta inspiratie sa faci cumparaturi crezand ca in cont ai 25$ o sa te trezesti cu penalizari pentru fiecare tranzactie care ai facut-o dupa ce ai trecut de zero. Adica ei te lasa sa mergi pe minus, dar contra cost: vreo 35 de dolari pentru fiecare tranzactie. Chiar si o cafea, sau un dolar mers pe minus te va costa. Si fara sa-ti dai seama ce ti se da cu dreapta ( gift cardul de cumparaturi) ti se ia cu stanga( penalizarile). Mai este insa o solutie, daca sunteti atenti si puneti intrebari puteti evita astfel de surprize. Totdeauna intrebati ce cheltuieli implica deschiderea de cont si cat costa cecurile. Banca Chase, la contul mentionat mai sus ai optiunea sa nu primesti cecuri. Nu toate bancile au insa aceleasi reguli, insa daca vorbiti cu un manager nu ezitati sa-i cereti sa va anuleze costul la printarea de cecuri, sigur o sa va vrea ca si client si vor face un efort sa va anuleze costul respectiv.

Comentarii

Valy a spus…
Esti la zi cu totul ! :-)
noi dupa ce ne-am mutat in Denver am primit acasa oferta " Welcome " si bineinteles ca ne-am deschis cont la CHASE ca e chiar langa casa noastra si ne-au mai dat si un cadou de 100 $ ! :-)
Marian Petruta a spus…
da incer ca sa fiu la curent pe cat pot...
e valabila deci oferta si prin Colorado...:) se pare ca au tiparit astia la bancnote nu gluma....:)
Anonim a spus…
In opinia mea crza actuala se va ex
tinde atata timp cat cei ce traiesc
din banii publici sant mai numerosi decat cei care ii furnizea
za.Daca standardele eticii,estetici
i si logicii nu sant identice se instaureaza ignoranta si coruptia,
delatiunea si paperitatea