Jako Wako nu mai e


Michael Jackson a murit. Celebrul cantaret de muzica pop a suferit un atac de cord in urma caruia a decedat intr-un spital din Los Angeles. Avea 50 de ani.

Comentarii

Dorina a spus…
A pierit tot atit de ciudat cum i-a fost si viata, ciudata. Michael Jackson a demonstrat inca o data absurdul vietii traite in huzur dar fara strop de recunostinta fata de Stapinul Universului. Cind a ajuns la bani, si-a transformat trupul intr-un container de gunoi, si viata si casa si familia. Cu toate ca parintii lui brusc s-au transformat din recuperatori de produse reciclabile in bogatasi peste noapte, nu au stiut sa se opreasca la timp cu cheltuielile si au depasit limitele ceea ce face din ei astazi niste datori vinduti in America.
A pierit un mutant, a pierit asa cum i-a fost destinat sa piara. Acum banii si faima nu mai pot sa il ajute cu nimic. Eventual ultima mare gaselnita a familiei care exceleaza in fapte penibile ar fi sa il impaieze (plastifice) si sa il depuna in propria casa familiala care va deveni un muzeu al sectantilor care il idolatrizeaza. Personal ma dezgusta subiectul MJ.
Marian Petruta a spus…
MJ e interesant ca fenomen muzical, nu ca viata personala...
Anonim a spus…
Rautatea si prostia unor persoane ma inspaiminta.Cine poate improsca atata otrava impotriva celui mai genial om de spectacol de pe planeta?!Ar fi multe de spus dar de fapt nici nu mai merita osteneala...Val.