Mihai Necolaiciuc si investitiile sale imobiliare din Florida

Pe 1 iunie 2005 Necolaiciuc, aflat in Austria, semneaza o imputernicire la ambasada americana din Viena prin care imputerniceste doi agenti imobiliari, Ileana Preda si Danielle Dorling, si un avocat, Frank Barbieri, care sa-l reprezinte in cumpararea viitoarelor proprietati in Palm Beach, Florida .





In iunie, 2005 ia un imprumut de la banca in valoare de 288,700 de dolari cu care se cumpara proprietatea de la adresa 651 Okeechobee Bvd. apartament 501, Palm Beach, FL.
Pe 27-28 aprilie 2006 ia doua imprumuturi de 311, 250 $ respectiv 418,000 de dolari cu care cumpara inca 2 apartamente, la Tower Condominium at City Place.


Poze din apartamentele lui Nicolaiciuc din Palm Beach.





In decembrie 2006 apare pe numele lui Nicolaiciuc un document din care reiese ca acesta nu si-a mai platit imprumutul la banca, iar aceasta din urma a inceput un proces impotriva lui.

Se pare ca acesta a reusit sa ajunga intr-un final in America in 2007 si sa aduca probabil cu el si milioanele de dolari, cu care probabil ulterior si-a rascumparat proprietatile de la banca.



Ce a "cumparat" Necolaiciuc cu banii cand era sef la CFR ? Gasiti detalii postate pe blogul lui Vlad Petreanu.

Un alt domn CFR-ist cu acuzatii de frauda la activ este Stefan Movila care a canditat anul trecut , fara succes insa, la alegerile parlamentare, care se pare ca s-a cam impotmolit si el prin Atlanta, Georgia, si-a uitat sa mai plece in Romania. De ce oare?!

Comentarii

Anonim a spus…
Se pare ca dom' Movila a avut ceva necazuri serioase in Romania, si mirarea e cu atit mai mare tocmai din cauza candidaturii la Europarlamentare. Deci cum un individ care e urmarit de Politia Romana, poate sa umble aiurea prin lume si sa mai si candideze pentru romanii din Diaspora ?
Ar fi curios sa apara si actele lui de ilegalitate pe aici sa fie citite de toti.
Anonim a spus…
De ce a reusit acest individ "sa plece " din Romania cu bani cu tot? Unde erau autoritatile Romane atunci? Cum de ca nu i-au aranjat ei o "invitatie" la parchet ,asa pe la 4 jumate dimineata ca sa nu mai aiba asta timp de plecare,,eheee dragii mosului ,aceste matraplazicuri romanesti sint bine gandite.Cele cateva sute de mii de comunisti grasi si burtosi inaca traiesc bine merci in tara si peste tot in lume. Individul acesta afoast doar o mica scula a lor cu ajutorul caruia va mai trage o teapa romaniei. Mitrea,Nastase,Hrebenciuc,Videanu,Basescu si multi alti pe care ai stiti voi bine, ar trebui toti adusi in piata Victoria si trasi in teapa. Deci glumitele astea cu arestatu sint bune doar pentru amatori sau adolecenti naivi. Ia sa vedeti voi cum vor mai spala astia din furturi prin acesti europarlamentari alesi,care in cei 4 ani vor face doar aranjamente ,transferuri de bani etc,si bineinteles totul sub acoperirea de "imunitate".Comunitatea Romaneasca este prea naiva sa creada ce se arata de fapt.Realitatea e total alta.
Anonim a spus…
Asa este, ceea ce vedem este doar "praf in ochi" adevaratii infractori sunt in Guvernul Comunist, oameni care de 20 ani ascund adevarul despre lovitura de Stat, oameni care cunosc sforile trase de la Moscova, oameni care il acopera pe Iliescu Ion care a adus minerii in Bucuresti, ca sa nu zic criminalul care a ordonat uciderea lui Ceausescu in ziua de 25 decembrie.
Deci atita timp cit alesii Romaniei la Parlamentul European sunt Becali si Vadim, ce fel de imagine prezinta lumii intregi ? Nici daca ar creste copaci cu fructe aurite nu m-as intoarce in tara din Carpati. Poate daca o mai tine lumea asta m-as intoarce cind voi implini 60-70 ani pentru ca pina atunci sa dispara generatia asta de pupincuristi ai Moscovei. E o tragedie sa vezi atita mirsavie la rang de virtute. Guvernanti care au acum muzee, case de amanet, colectii de tablouri in valoare de milioane de euro ? Si l-ati judecat pe Ceausescu ca avea baia tapetata cu marmura din Grecia, dar de Nastase nu va pasa ca are colectii de tablouri furate in valoare de milioane de euro...Pai atita timp cit piratii mari conduc tara, oamenii de rind nu au sanse de vietuire. Numai dupa ce il vad pe Iliescu judecat pentru crime impotriva umanitatii, numai dupa ce vad gorilele din Cotroceni cu botul pe labe si dupa gratiile puscariilor atunci voi afirma ca s-au facut ceva schimbari in Romania.Pina atunci nimic din ce este in tara din Carpati nu prezinta incredere. Nimic absolut!
neaMitica a spus…
baietii astia au fugit din tara pentru ca de obicei pana se trezesc autoritatile si justitia sa faca ceva astia au timp sa dispara.
si oricum si daca-i prind, ce pe cati au bagat pana acum la inchisoare din cei care au furat din greu in romania?!?!
Marian Petruta a spus…
despre mr. Movila a scris destul presa la vreme respectiva daca vrea cineva sa caute pe net il gaseste usor prin presa romaneasca.
chestia e ca pe numele lui s-au adus doar acuzatii nu stiu sa fie si un dosar pe rol pe numele lui sau sa-l caute justitia ca pe necolaiciuc
Anonim a spus…
Nea Movila este o gura sparta,care a apucat sa adune ceva in jurul lui imediat dupa revolutie.Il cunosc fff bine pe acest om.Dezavantajele lui sint: are o perceptie putin fanatica a religiei sale,face multe gafe in relatiile cu guvernantii. Cu alte cuvinte branza buna in burduf de caine.Nu va reusi sa traiasca in Romania datorita acestor slabiciuni dar nici Romania nu va fi vreodata o tara in care un om cinstit poate trai. Comunisto-Excrocii traiesc si conduc tara,la toate nivelele ,au subjugat omu de rand, au furat cat au putut si se fura tot atat chiar in momentul in care noi scriem aici. Marii rechini ai Romaniei nu pot fi comparati cu ceausescu. Numai subsolul lui Nastase care are refugiu antiracheta face mai mult decat toata averea lui ceasca.

hai noroc baieti,traiti-va viata asa cum trebuie ca hoti sint si vor fi pe pamant
Anonim a spus…
Stefan Movila este si a ramas un mare escroc, un parvenit care a avut deschise zeci de dosare penale in Romania; o parte din ele au fost descrise si pezentate frecvent in paginile cotidianului ZIUA de catre ziaristul de investigatii Mirel Curea. Una din primele sale afaceri penale a fost achizitia marelui ANTREPOZIT FRIGORIFIC al Bucurestiului unde, lunar, Movila schimba contabilii cerindu-le sa distruga lunar toata evidenta operativa si sa masluiasca contabilitatea firmei in asa fel ca sa nu plateasca impozite. Ulterior, Movila s-a imbogatit tot mai mult si, mituindu-i in 1997 pe ministrul transporturilor Traian Basescu si apoi si pe Secretarrul de Stat Nicolaiciuc de la CFR, Movila a pus mina la pret de nimic pe multe depouri, REMAT-uri si garnituri intregi de trenuri, cu vagoane si locomotive casate inainte de termenul de uzura si de casare, normate.
Dar cind, in Dec. 2000, PSD-ul a revenit la putere, noul ministru al transporturilor, MITREA-Manivela, l-a dat pe mina Parchetului General cu multe dosare penale, disperat, Stefan Movila a facut donatii uriase liderilor Cultului Penticostal si Inst. Teologic Penticostal din Bucuresti, respectiv presedintelui Pavel Rivis-Tipei si nepotului sau, directorul ITP, dr. Ioan J. Tipei,(revenit de la Chicago, de la R.M.S. Wheaton,IL, care era de-altfel si noul sau pastor la Biserica Penticostala Filadelfia, din cartierul Sebastian-Bucuresti. In schimbul acestor donatii liderii fomisti si corupti ai Cultului Penticostal au trimis o Petitie la Presedintia Romaniei cerindu-i lui Ion Iliescu sa dispuna gratierea con-nationalului sau Rrom Stefan Movila, 'suflet caritabil si plin de pietate'.
Ulterior, Stefan Movila a plusat si mituit suplimentar liderii penticostali obtinind in schimb ordinarea sa ca pastor associat al Bis.Pent. Filadelfia Sebastian-Bucuresti, iar anul trecut a cumparat sustinerea Cultului si a liderului PNL Calin Popescu-Tariceanu cu 1 Milion de USD, Movila fiind nominalizat astfel ca si candidat al Diasporei la alegerile din Nov. 2008 pentru Parlamentul Romaniei. Baravo Diasporei ca a fost vigilenta si l-a demascat la timp, blocindu-i intrarea in Parlament si lipsindu-l pe Movila de imunitatea parlamentara. Acum Basescu si ministru Anca Boagiu tremura in papauci de frica extradarii lui Movila din SUA in Romania. Dar noul Tratat de Extradare Romano-American face posibila o procedura rapida de extradare a lui Nicolaiciuc si a lui Movila.
Marian Petruta a spus…
da, acuzatiile sunt multe si de toate felurile la adresa lui Movila, ramana insa ca Justitia sa le si probeze ca fiind reale.
Anonim a spus…
Am lucrat pentru Movila la reparatii de locomotive timp de trei ani de zile si pot sa spun ca este un hot un mincinos un bandit si chiar un mafiot care se crede atotputernic si suprem.